CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCROSS
SANT BOI DE LLUÇANES,  12/11/2006

 

El passat diumenge dia 12 de novembre es disputarà la novena i darrera prova del Campionat de Catalunya de autocros al circuit de Sant Boi de Lluçanes. que tancava la temporada de autocros 2006. El circuit de St.Boi va resultar divertit, ràpid però també va mostrar problemes de "joventut" doncs van aparéixer els primers forats molt aviat i va acabar amb unes condicions molt delicades. Una inscipció força baixa però esperada, tenint en compte que era la última cursa de la temporada, tot i que encara estaven en joc els títols de 1.600cc i car cross, eren cosa de 2 pilots a cada categoria. A part de tot això, recordem que la cursa de Lleida va deixar destrossats força turismes sense possibilitats ni temps d'arreglar-los.

Els entrenaments varen anar prou bé, doncs la "pole" va ser per en David Boltà, seguit d'en F.Sala i de V. de la torre.

A la primera màniga, victòria d'en David Boltà, seguit d'en V.de la Torre i gran sorpresa doncs es produïa l'abandonament d'en Francesc Sala. Aquest fet donava possibilitats a en Vicente de la Torre doncs, teòricament, encara tenía opcions de guanyar el Campionat, però després, al haver-se donat una inscripció tan baixa, va agafar uns punts molt valisos de cara al campionat. A la segona màniga, victòria de De la Torre, seguit d'en J.Bonamusa i D.Boltà.

A la final, bona sortida d'en Vicente, seguit de D.Boltà i J.Bonamusa, posicions que ja no abandonaríen fins al final de la cursa, tot i els infructuosos intents d'en Bonamusa per avançar en David, que va defensar la segona posició fins a finalitzar la cursa.

Amb aquests resultats, en Vicente de la Torre es proclama SOTS CAMPIÓ DE CATALUNYA i en David Boltà, tot i no haver pogut participar en dues de les curses, queda definitivament en TERCERA POSICIÓ FINAL. Uns excel.lents resultats si tenim en compte totes les dificultats que han anat sorgint durant tota la temporada a Tresina Sport.

Volem felicitar especialment a en FRANCESC SALA CATOT, nou Campió de Catalunya 2.006, doncs ha lluitat molt per a aconseguir aquest títol, i creiem modestament que s'el mereix, per ser un bon pilot i un millor company de curses. FELICITATS FRANCESC !

A la categoria 2.000cc, nova victòria d'en Joan Salichs, que ja tenía assegurat el campionat però, un cop més, va demostrar el perquè és campió, amb nua victòria incontestable.

La sorpresa saltava amb els car cross, doncs en Jordi Casas tenía el títiol pràcticament a la butxaca, però un problema a la primera màniga amb l'embragatge, l'enviava a la repesca de la final, a on li va ser impossible classificar-se. Amb aquest cop d'efecte, Ernest Planas només havia d'acabar entre els 7 primers de la final per a proclamar-se campió i ho va fer, es més, va guanyar la cursa de forma clara i contundent, proclamantse campió.

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL CAMPIONAT

PREVIA CURSA

CIRCUIT DE SANT BOI

 

 
 
TORNAR