CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
SENTMENAT, 15 de Juny de 2008
http://www.tresinasport.com

El passat diumenge dia 15 de juny es va disputar la cinquena prova puntuable del Campionat de Catalunya de autocross al circuit de Sentmenat, el qual acollia per segona vegada una prova del Campionat Català de l'especialitat. La reforma introduida al circuit va agradar força als pilots respecte la anterior edició.

Els dos pilots de Tresina Sport, en David Boltà i en Vicente de la Torre hi acudien amb diferents intencions. En David, a intentar acabar de posar a punt el seu peugeot 206, el qual encara no funciona del tot, i en Vicente en busca del podi.

Als entrenaments, nova "pole" per en Marc Barcons, Campio de Catalunya i líder destacat de la temporada 2008, seguit d'en Vicente a només 0,007 segons!!!, posant de manisfest la progressiva adaptació al nou peugeot 205 que cada dia va a més. En David marcava el 8é millor temps, posant de manifest que encara està molt lluny del grup capdavanter del Campionat.

RESULTATS ENTRENAMENTS

Les classificatòries es dividien en dos grups. Al primer grup, victòria pen en M.Barcons, seguit de Soldevila i Crespi, que sotstituia a en Xevi crespi per motius personals d'última hora. A la sèrie B, victòria d'en Vicente, seguit d'en J.Bonamusa i d'en David Boltà.

A la segona classificatòria, es repetien gairebé els resultats de la primera, doncs en la sèrie A, guanyaba de nou Barcons, i a la sèrie B, entreva guanyador Vicente de la Torre, seguit d'en Bonamusa i d'en David Boltà.

Així doncs, s'arribava a la graella de la final, a on en Vicente partia desde la primera fila de la graella, juntament amb en Barcons i Soldevila. En David partia desde segona fila amb en Joan Bonamusa. Un cop es va apagar el semàfor, en M.Barcons es situava líder i en Vicente s'enganxava justa al darrera d'ell. En David es situava quart darrera Bonamusa degut a la errada d'en Soldevila, el qual va trigar un parell de voltes a avançar a en David a la recta de sortida. Més endavant, en David es veia superat per en Crespi a la recta, posant de manifest que el peugeot 206 encara no es troba al nivell desitjat per optar al pòdium. A falta de dues voltes, en Vicente es veia superat per en Joan Soldevila, i entrava en una pugna que li faria recuperar el segón lloc, posició que ja no abandonaria fins al final en una de les millors curses que li hem vist disputar. En David, entraría en 6ena posició final d'un total de 13 vehicles que varen disputar la final.

CLASSIFICACIO FINAL CURSA DIV II-A

A la Divisió II, "pole" per en Joan Salichs que segueix intractable i sembla no tenir rivals aquesta temporada, seguit de Jordi Costa i R.Oliver, els quals també es varen repartir les classificatòries.

A la final, nova victòria per en Joan Salichs, seguit d'en Jordi Costa i d'en Joan Serrat. Aquest dos últims, varen protagonitzar un frec a frec al límit del reglament, del qual hi varen sortir espurnes.

CLASSIFICACIO FINAL CURSA DIV II

A la categoria car cross, ó Divisió IV, pole per en Marc Batlle, seguit de Jordi Puigvert i de Santi Montalbán. Aquest pilots, juntament amb en J.Liébanes es varen repartir les classificatòries de les dues mànigues.

La final, amb tretze pilots en pista, va veure una nova i "còmode" victòria per a en Jordi Puigvert, seguit d'en Marc Batlle i d'en Pere Calvo. La final va ser força entretinguda amb diferents punts d'interés pels grups que es van formar. Destacar l'actuació d'en Francesc Sala, ex pilot de la divisió IIA que cada dia va a més amb el car cross, entrant en 8ena posició tot i haver fet un "trompo" quan anava en 6ena posició.

La propera cursa es disputara al circuit d'Alguaire el proper dia 29 de juny, darrera cursa del Campionat de Catalunya abans de la aturada estival

CLASSIFICACIO FINAL CURSA CAR CROSS DIV IV

RESULTATS COMPLERTS CURSA

PRÈVISA CURSA

CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT CATALUNYA PROVISIONAL

 
TORNAR