CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
SENTMENAT, 20 de maig de 2007
http://www.tresinasport.com

El passat diumenge dia 20 de maig es va disputar la tercera prova puntuable del Campionat de catalunya de autocross al circuit de Sentmenat que acollia per primera vegada una prova del Campionat Català de l'especialitat. El fet de que hi haguéssin més de70 vehicles inscrits en les diferents categories, va fer que l'organització, evidentment mancada de mitjans i amb poca experiéncia en curses d'aquests tipus, es veiés desbordada en diferents aspectes vitals com son la puntualitat (les manegues finals varen començar prop de les 16.00hrs.de la tarda) i la manca d'un vehicle per a remolcar amb capacitat per aixecar cotxes, fet que va fer que a algún participant li provoqués més danys al remolcar-lo que els que tenia amb l'avaria.

Als entrenaments de la categoria 1.600cc, es van haver de disputar 4 sèries, però els pilots de la 3ª i 4ª sèrie es van veure greument afectats per la pols degut a que no es va regar el circuit suficientment, essent incapaços de rodar una sola volta en condicions. En Jordi, tot i així, va marcar la "pole", en V. de la Torre va marcar el 7é millor temps i en David Boltà el 9é.

A la primera màniga, i després d'una mala sortida, en Jordi avançaba als seus rivals i s'imposava amb claretat als seus rivals. En David tot i sortir desde la segona fila de la graella, entraba tercer darrera d'en V.de la Torre.

A la segona màniga, Jordi Boltà repetia victòria en solitari, en V. de la Torre entraba tercer i en David Boltà es veia obligat a abandonar per un problema elèctric al seu vehicle.

A la graella de la final, en Jordi sortia desde la pole, acompanyat d'en Marc Barcons i d'en Vicente de la Torre i en David desde la 4ª fila de la graella. just abans de la sortida varen regar el circuit de nou i en Jordi es va veure clarament perjudicat per aquest fet. Al primer revolt es col.locava 4art, per darrera d'en Barcons, Codina i De la Torre. En David feia una espectacular sortida i es col.locaba cinquè, encara que es va veure avançat per en F.Vilamitjana. A la quarta volta, en Vicente feia un "trompo" que Jordi no va poguer evitar, impactant ambdós vehicles deixant el cotxe d'en Jordi força malmés però va poguer continuar. En David pressionava d'alló més a en Vilamitjana i quan estava a punt de avançar-lo, una nova avaria eléctrica el deixava fora de cursa. Al final, victòria per a en Marc barcons, seguit d'en Lluís Codina, tercera posició per a en Jordi Boltà, seguit d'en F.Vilamitjana i d'en V.de la Torre.

A la Classe II (2.000cc), el ritme el marcaven els líders Brutau i Costa amb Opel Corsa, darrera d'ells Molas, Salichs i Rey, i el Kadett de Gené, que va estar a punt de trencar el monopoli d’aquests dos competitius models. La baixa de Molas en les últimes voltes trencà el ritme dels Ibiza. A la fi la victòria es decantà a favor de Brutau, seguit de Costa i Salichs

En el monoplaces Car Cross, Ernest Planas i el seu Semog es tornaren a imposar després del domini aclaparador de Jordi Casas (Demon Car) en les primeres curses.Descartat de les primeres posicions Jordi Puigvert en el primer revolt, eren Silvestre Ginferrer, Planas i Casas els qui tenien la paella pel mànec, tots tres protagonitzaren una cursa molt vibrant i arribaren plegats a la meta, amb Planas com a guanyador, Casas a la seva estela i Ginferrer tercer.

Classificació final Divisió IV Car Cross Classificació Campionat*
1. Ernest Planas Semog 5.55.   1. Jordi Casas 64 Punts
2. Jordi Casas Demon Car 5.56.   2. Ernest Planas 59 Punts
3. Silvestre Ginferrer Semog 5.58.   3. Marc Batlle 54 Punts
4. Marc Batlle Speed Car Xtrm 6.01.   4. Silvestre Ginferrer 36 Punts
5. Joan E. De María Speed Car Xtrm 6.01.   5. Joan E. De María 24 Punts
Classificació final Divisió II A 1600 Classificació Campionat*
1. Marc Barcons Citroën Saxo 8.35.   1. Jordi Bolta 61 Punts
2. Lluís Codina Citroën AX 8.39.   2. Vicente Latorre 48 Punts
3. Jordi Boltà Peugeot 205 GTI 8.40.   3. Ferran Vilamitjana 34 Punts
4. Ferran Vilamitjana Peugeot 205 GTI 8.41.   4. Marc Barcons 33 Punts
5. Vicente Latorre Peugeot 205 GTI 8.52.   5. David Boltà 29 Punts
Classificació final Divisió II 2000 Classificació Campionat*
1. Josep Brutau Opel Corsa 6.22.   1. Josep Brutau 74 Punts
2. Jordi Costa Opel Corsa 6.24.   2. Julián Rey 38 Punts
3. Joan Salichs Seat Ibiza 6.32.   3. Jordi Costa 32 Punts
4. Julián Rey Seat Ibiza 6.37.   4. Toni Cánovas 24 Punts
5. Ramón Gené Opel Kadett 6.38.   5. Carles Cánovas 22 Punts
Classificació Monoplaces* Classificació Turismes*
1. Jordi Casas 64 Punts     1. Josep Brutau 74 Punts
2. Ernest Planas 59 Punts     2. Jordi Boltà 61 Punts
3. Marc Batlle 54 Punts     3. Vicente Latorre 48 Punts
4. Silvestre Ginferrer 36 Punts     4. Julián Rey 38 Punts
5. Joan E. De María 24 Punts     5. Ferran Vilamitjana 34 Punts

*Classificació provisional a l’espera dels resultats oficials

PRÈVIA CURSA

CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT CATALUNYA PROVISIONAL

RÈTOL CURSA

 
TORNAR