RESISTÉNCIA SOCIAL A SENTMENAT, 30 DE SETEMBRE DE 2.007

 

El  passat diumenge 30 de setembre es va celebrar a la vallesana població de Sentmenat una ressisténcia de 2 hores de durada organitzada per la gent del Motor Club Sentmenat, la qual està enquadrada dins el Open Vallés 07. En aquesta ocasió hi varen pendre part els germans Ivan i Xavier Margarit, amb la única i exclusiva missió d'anar agafant experiéncia al volant del seu opel corsa GSI.

Amb una inscripció de 24 vehicles a la graella, amb alguns pilots de prestigi com l'actual Campió de Catalunya d'autocross, en F.Sala (que al final en seria el vencedor), no es presentava gens fàcil la cursa. Tot i amb això, les directrius que es varen marcar de prudéncia a les primeres voltes i d'anar augmentant el ritme a mida que transcorria la cursa, varen anar d'alló més bé.

El cotxe, ben revisat i posat a punt, va aguantar sense cap tipus d'incident la duresa de la prova i volta a volta, veien com anaven avançant posicions en la general de la cursa, fins que vàren passar sota la bandera de quadres en 7ena posició final !!!.

Sens dubte, un gran resultat un tant inesperat però que, de ben segur, donarà molta confiança amb aquest jove equip, que tindrà una altre ocasió per a disfrutar el proper dia 21.10.07 al circuit de masquefa.

Moltes felicitats!

CLASSIFICACIÓ FINAL CURSA (pdf)

VOLTA A VOLTA EQUIP (pdf)

 

TORNAR