7ª RESISTÈNCIA SOCIAL DE LLEIDA

25 DE FEBRER DE 2.007

El  passat diumenge 25 de febrer es va celebrar al magnífic circuit de Lleida la 7ena resistència social de 3 hores de durada. Tresina Sport hi va acudir amb els dos equips del Júnior Team, el format per en Oriol Gel i en Marc Vilanova i el dels germans Ivan i Xavier Margarit.

L'inici de la cursa estava previst per les 11 del matí, encara que va començar gairebé 1 hora tard per l'endareriment als entrenaments, que varen quedar així:

ENTRENAMENTS

Un cop donada la sortida als 43 vehicles inscrits, els dos equips de Tresina Sport varen anar agafant el ritme progressivament. Donat que els objectius dels dos equips era acabar, doncs recordem que en aquesta resisténcia hi prenien part Campions d'Espanya d'autocross i molts dels habituals pilots del Campionat de Catalunya, ambdós equips  progressaven d'alló mes bé, sense avaries ni contratemps, arribant a la 1ª hora de cursa, amb l'equip Tresina Sport 1, de l'Oriol i el Marc en 5ena posició i el Tresina Sport 2 d'en Ivan i en Xavi Margarit en 27ena posició.

1ª HORA

En la segúent mitja hora, l'equip 1 es va mantenir a la 5ena posició i el 2ón equip va remuntar 5 posicions, situant-se en 22ena posició.

1,30 HORES

En aquest periode, el que es va mantenir mes regular varen ser els germans Margarit, doncs l'Oriol i en Marc baixavent fin la 8ena posició degut a la punxada en una roda del seu peugeot 205, tot i que rodaven a la mateixa volta dels dos vehicles que els precedien

2ª HORA

En aquesta fracció, el equip nº1 remuntava dos llocs, situant-se provisionalment en 6ena posició i l'equip nº2 pujava dues posicions més.

2,30 HORES

A falta de 15 minuts, l'Oriol i el Marc rodaven en 7ena posició i els germans Margarit en 18ena posició, demostrant ambdós una gran regularitat.

2,45 HORES

En aquest darrer tram, l'abandonament del vehicle que liderava la cursa va permetre que en Marc Vilanova entrés en una impressionant 6ena posició final!!! i els germans margarit en 19ena posició final !!!, tot i que a falta de 5 minuts per acabar la cursa, un mal contacte de la bateria del seu opel corsa gsi, va provocar un petit incendi al cotxe que els duia a boxes sense temps material per tornar a entrar.

CLASSIFICACIÓ FINAL

En resum podem dir que va ser una cursa excel.lent pels dos equips de Tresina Sport, portant els dos vehicles a la arribada, particularment la d'en Marc i l'Oriol, doncs classificar-se 6ens amb una inscripció tant nombrosa i de qualitat, els confirma com un equip a tenirt en compte en aquest tipus de curses. Excepcional també l'actuació d'en Ivan i Xavier Margarit que es pot dir que varen acabar en la seva segona participació en una competició tant dura i exigent com aquesta.

Algunes imatges de la cursa:

Graella sortida       les primeres voltes(equip 1)       les primeres voltes(equip 2)   

Imtages dels dos equips en cursa:     1       2        3       4       5       6      7

8      9     10      11     12    13    14     15    

En Xavi no s'ho va voler perdre i va voler rodar al circuit gran, un cop acabada la cursa, es clar

Pòdium guanyadors cursa

LLISTA INSCRITS PROVISIONAL

REGLAMENT CURSA(pdf)

COM ANAR-HI?

TORNAR