SECCIÓ KARTING

El passat diumenge dia 28 d'Octubre es va disputar la quarta i darrera prova de l'Osona Karting Sèries al circuit de Vic, a la qual hi va acudir l'Oscar Vilanova completant així el programari de curses que tenía previst per a aquest any 2007, marcada per la baixa participació.

Als entrenaments, l'Oscar no va estar lo suficientment concentrat i va estar lluitant per avançar el pilot que el precedia, hipotecant així qualsevol volta ràpida possible. fruit d'aquesta errada, va marcar un dels pitjors temps de la jornada.

La cursa, sens dubte, va estar marcada per aquest fet, doncs sortia des del darrera de la graella i va estar lluitant tota l'estona amb el pilot que el precedia, i no va ser fins a l'última volta quan el va poder avançar, entrant en cinquena posició final.

Amb aquest resultat, l'Oscar tanca una excel.lent temporada d'aprenentatge, i com que de tots els resultats es poden treure lectures, sens dubte d'aquesta cursa apendrà que els entrenaments són per anar a fer la volta més ràpida possible, i això passa per, o bé rodar sol o bé agafar la estela d'un pilot de referéncia que et condueixi a fer un bon temps.

Ara restem a l'espera de la publicació de resultats per part de l'organització, que esperem no es dilatin massa.

Tresina Sport vol aprofitar per felicitar a l'Oscar i encoratjar-lo (a ell i als seus familiars) a seguir endavant en aquest competitu món del karting. Hi ha projectes per la propera temporada per a pendre part en la "Copa de Catalunya" de karting, una copa de promoció previa al Campionat de Catalunya, el qual es el més potent d'Espanya i, per tant, hi prenen part pilots amb moltíssima experiéncia i mitjans.

 

TORNAR