SECCIÓ KARTING

El passat diumenge dia 2 de setembre es va disputar la tercera cursa de l'Osona Karting Sèries al circuit de Vic, a la qual hi va acudir l'Oscar Vilanova.

Els entrenaments, varen anar d'alló mes bé, doncs, per primera vegada a la seva curta vida esportiva, l'Oscar marcava la "pole position" després d'haver estat molt regular durant els entrenaments.

A la primera cursa, l'Oscar es va "despistar" una mica, fet que li va suposar perdre 5 posicions (recordem que sortia desde la "pole"), però va imposar un molt bon ritme que va fer que ràpidament avancés a dos dels pilors que el precedien, situant-se provisionalment en tercera posició. A manca de tres voltes per acabar la màniga, avançava al segón classificat i es col.locaba en una inmillorable situació de disputar la victòria al líder però, un desafortunat toc d'un company a l'última volta, li feia perdre totes les opcions de guanyar la sèrie i, fins i tot, va ser superat, arribant a la meta en 3era posició. Val a dir que aquesta màniga va estar molt renyida i va demostrar que el nostre pilot cada vegada va agafant més experiència al volant del seu kart, tant quan roda sol als entrenaments com quan compiteix en grup.

A la segona cursa, va poguer sortir en 3era. posició, però ben aviat es va posar al capdavant del grup i va imposar un ritme molt fort que va fer que guanyés la màniga sense paliatius.

Restem a l'espera de rebre per part de l'organització dels resultats de la cursa i de la classificació del Campionat.

Felicitats Óscar!!!!

 

TORNAR