SECCIÓ KARTING

El passat diumenge 20 de maig es va disputar la segona cursa de l'Osona Karting Sèries al circuit de Vic, a la qual hi va acudir l'Oscar Vilanova.

Els entrenaments, amb 8 pilots en pista, varen anar força millor, doncs es situava a la 4ª posició, per davant d'algun pilot que disputa el Campionat de Catalunya, tot i que el nou motor no acababa d'anar del tot bé.

La primera cursa, i després d'una intensa lluita amb el pilot que el precedia, es veia afectat per l'embestida del pilot que rodava darrera d'ell, provocant-li la sortida de la cadena i havent d'abandonar la màniga.

A la segona cursa, sortint desde el fons de la graella, va mantenir una bonica e intensa lluita amb el pilot que el precedia, feia que s'anés endarrerint en referéncia als pilots del davant. Tot i així va acabar avantçant-lo en la darrera volta, sense temps material per a provar res mes.

És evident la progressió de l'Oscar, rodant més constant als entrenaments i començant a bregar-se en el món de les curses davant altres pilots.

CLASSIFICACIONS

TORNAR