SECCIÓ KARTING

El passat diumenge 17 de març es va disputar la primera cursa de l'Osona Karting Sèries al circuit de Vic, cursa que es va erigir com a el "bateig" automovilístic de l'Oscar Vilanova. Amb tant sols 4 mesos desde que li varen regalar el kart i amb uns quants entrenaments a sobre, es va decidir pendre part en aquest Campionat Social organitzat per la Escuderia Osona. Una bona preparació de la mecànica portada a terme, com no, per en Francesc Vilanova, el seu pare, va fer que s'obtinguéssin millors resultats dels esperats.

Els entrenaments no varen anar gaire bé, doncs una errada fruit de la inexperiéncia de l'Oscar el varen relegar a la última posició de la graella, formada per uns 7 pilots.

La primera cursa, sortint desde la última posició va ser impressionant, doncs va anar remuntant posicions fins a col.locarse en segón lloc, posició que ja no abandonaria fins a la baixada de la bandera de quadres.

A la segona cursa, sortint ja desde la segona posició, va realitzar una extraordinària sortida que feia que arribés al primer revolt encapçalant la cursa, posició que ja no abandonaría fins al final de la màniga, avantatjant considerablement al segón classificat i marcant la volta ràpida en cursa.

Sens dubte, un magnífic resultat per l'Oscar, qua a hores d'ara ja deu estar desitjant que arribi la següent cursa.

L'OSCAR DURANT LA CURSA                         EL PÒDIUM

TORNAR