CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
MASQUEFA,  16 DE NOVEMBRE DE 2.008

El proper diumenge 16 de novembre es celebrarà la novena cursa puntuable pel campionat de Catalunya d'autocross al Circuit "La Pedrosa" de la veïna localitat de Masquefa.

L'Escuderia Gas a Fons (www.gasafons.com), després de uns anys de preparació, ha aconseguit tornar a col·locar la vila de Masquefa dins el mapa automobilistic català amb una prova que, després de 25 anys desde que es va disputar l'últim Campionat de Catalunya en aquest circuit,  previsiblement, servirà per tancar la temporada d'autocross 2008.

Tresina Sport hi acudirà amb en Vicente de la Torre i amb en David Boltà, que sembla ser que finalment podrà reparar l'avaria a la seva caixa de cambis que tants maldecaps li està portant. Com no pot ser d'altre forma, aquesta cursa és un tant especial per la proximitat al nostre domicili i desde aquí volem animar a tothom a desplaçar-se fins al circuit a veure als dos pilots sesrovirencs evolucionar per la pista.

Com podràn recordar, en Vicente de la Torre es juga el sotscampionat amb en Joan Soldevila, doncs només una petita diferéncia de 6 punts a favor del pilot de Tresina Sport els separa, fet pel cual es preveuen fortes emocions.

Tot i ser la darrera prova del Campionat i amb l'antecedent de la baixa inscripció de la cursa de Tàrrega (23 equips en total), esperem que els pilots responguin i facin un últim esforç a fi i efecte de donar-li la estrena que es mereix i per l'esforç realitzat per la gent de Gas a Fons.

Cal recordar també que el títol de la divisió IV (car cross) encara està en joc i que fins a 3 pilots diferents poden obtenir el títol de Campió de Catalunya 2008.

La llista d'inscrits la podreu veure "on line" en aquest enllaç

Us esperem el diumenge al circuit!

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL CAMPIONAT

 
 
TORNAR