www.tresinasport.com
 
12ª CURSA SOCIAL DE RESISTÉNCIA, 30.03.2008

 

 

El passat diumenge dia 30 de març de 2.008,  es va celebrar la resisténcia social de 3 hores de durada al remodelat i  ampliat circuit "La Pedrosa" de la veïna localitat de Masquefa. Tresina Sport hi va acudir amb els dos vehicles del Júnior team, els formats per l'Oriol Gel - Marc Vilanova i els germans Ivan i Xavier Margarit.

Un traçat que no va deixar indiferent ningú per la gran variació respecte anteriors edicions, molta més amplada, amb trams força técnics, tot i que es va trobar a faltar algun punt més de velocitat. Val a dir que el traçat de les resisténcies no és el mateix que per al Campionat de Catalunya i es probable que es modifiqui d'aquí a final de temporada. En quant al compactat del terreny, va aguantar prou bé tenint en compte la seva joventut, tot i que cap al final van sortir alguns forats, normal en tots als circuits, pero segons els organitzadors, aquest fet serà subsanat inmediatament.

ARRIBADA AL CIRCUIT

L'Equip format per Oriol Gel i Marc Vilanova va començar prou bé la cursa i durant el primer relleu, el Marc que situar el peugeot 205 en posicions capdavanteres amb un bon ritme. El fet de que hi haguéssin 30 vehicles a la pista va provocar algunes sortides del safety car, i amb tot això es va arribar al primer relleu de la cursa. l'Oriol Gel es va trobar molt trànsit a la pista i va estar unes voltes al darrera de varis vehicles. Un cop va poder començar a rodar sol, va entrar creuat al revolt d'entrada a recta i el cotxe es va trabar en un forat del terra, fet que va fer que se li aixequés i donés 2 voltes de campana sense cap tipus de consequéncia per a la seva integritat física. Una veritable llàstima, doncs en tenien moltes ganes de fer aquesta cursa. En aquest moment es va acabar la cursa per el Júnior Team 1.

EN CURSA                MOLT TRÀNSIT             LA VOLCADA               REMOLCANT EL COTXE

El Júnior Team 2 dels germans Ivan i Xavier Margarit varen dur a terme una excel.lent cursa com últimament ens estan acostumant. Varen començar penalitzats pel fet de sortir al fons de la graella i varen anar rodant a un bon ritme. Aquest fet, acompanyats als múltiples abandonaments a mesura que avançava la cursa, va fer que, poc a poc, anéssin escalant posicions. La cursa per a ells no va estar exempta de problemes, doncs fins a tres ocasions varen tenir de netejar el filtre d'aire perquè el motor baixaba molt de rendiment. Tot i amb això varen arribar al final de la cursa en una excel.lent  2ona posició final. Sens dubte, un resultat excel.lent que els hi aotrga uns valuosos punts de cara al Campionat Intercomarcal.

EN CURSA      EN CURSA 2      PER L'INTERIOR   EN PLENA "BARALLA"

EL PÒDIUM 1         EL PÒDIUM 2

Restem a l'espera dels resultats definitius que "penjarem" tant aviat com els tinguem disponibles

PRÈVIA CURSA

 

TORNAR