www.tresinasport.com
 
11ª CURSA SOCIAL DE RESISTÉNCIA

 

El passat diumenge dia 21 d'octubre es va disputar la 11ena resisténcia social al circuit de la veïna localitat de Masquefa. Es poden fer moltes valoracions sobre com va anar la cursa, el resultat, etc... però cal destacar per sobre de tot el canvi de tendéncia que s'està veient al circuit de Masquefa. La gent de Gas a Fons ha realitzat un impressionant treball al circuit de La Pedrosa. Amplada, bona base, compactat, en resum, un circuit que només cal dir que va aguantar les 3 hores de resisténcia com si només s'haguéssin fet uns entrenaments, realment impressionant. Les males llengues diuen que això tan sols és el principi, lo que deixa entreveure que finalment sembla possible que ben aviat es vegin curses del més alt nivell. sens dubte, un magnífica notícia pels que gaudim d'aquest esport.

Dit això, podriem resumir la cursa d'ahir dels integrants del Júnior Team com espectacular, deixant, un cop més, el nom del nostre equip el més amunt de la classificació. Només la mala sort va impedir que el vehicle nº1 pilotat per en Marc Vilanova i l'Oriol Gel guanyés la cursa, doncs després d'estar durant 2h i 50 minuts al capdavant de la classificació, una avaria a la caixa de canvis del seu peugeot 205 els deixava fora de cursa. Al ser una cursa de resisténcia el que compta és el comput de voltes i per lo tant, tot i l'avaria d'última hora varen sumar un total de 183 voltes, a tres voltes del guanyador. Tot i amb això, destacar que, un cop més, la regularitat d'aquest equip és digne de destacar, doncs de totes les resisténcies que han disputat, sempre que han acabat ho han fet a dalt del podi.

Menció a part per l'altre equip del Júnior Team, el que formen els germans Ivan i Xavier Margarit. Varen començar a competir l'any passat i semblava que els hi costaria molt arribar a rodar en temps dels caps de cursa, doncs res d'això. Ahir diumenge varen començar atacant i varen acabar igual, empatats a voltes amb l'altre equip de Tresina Sport i entrant a l'arribada en 3era posició, completant així el pódium. Realment impressionat la progressió d'aquest jove equip que demostra un cop més que, la feina ben feta, gairebé sempre dóna bons resultats.

Ara haurem d'esperar al proper diumenge dia 4 de novembre per a gaudir d'una nova resisténcia, però aquesta vegada es disputarà al circuit de Castellbisbal. pot ser que hi hagi alguna notícia en un dels dos vehicles dels júniors, doncs la gairebé segura abséncia de l'Oriol Gel serà coberta per un pilot que ben aviat desvelarem.

FELICITATS A TOTS ELS PILOTS DEL JÚNIOR TEAM !!!!

ALBUM FOTOGRAFIES CURSA

 

PRÈVIA CURSA

TORNAR