1ª CURSA SOCIAL DE VELOCITAT

MASQUEFA, 10 DE JULIOL DE 2.005

El  passat 10 de Juliol de 2005 es va celebrar la primera cursa de velocitat al circuit "La Pedrosa" de Masquefa. El fet que el dissabte hagués plogut va afavorir el trobar un circuit en molt bones condicions i que la calor fos soportable.

Una organització IMPECABLE va fer que es complissin els horaris molt correctament, tant al breefing, entrenaments i mànigues de la cursa.

Als entrenaments en David va complir i va marcar la "pole" amb un temps de 46,57", però a només 0,5 segons del 2ón classificat, en J.Centellas que mes tard, sería el segón classificat.(Varis rumors força fiables ens van comfirmar que portava motor 1.700 cc.). però be, aquest resultat permetría a en David sortir a 1ª linea de la graella.

La 1ª semifinal tot i haver patinat força a la sortida, es va poder posar lider i ja no l'abandonaria fins al final. Al finalitzar aquesta mànega, ens varem adonar que un braç de suspensió del Peugeot 205 tenía molt joc, i varem decidir cambiar-lo per no tenir algun ensurt. La ràpida assistència d'en David Vilanova i d'en Oriol Gel (que sempre que venen a veure'm correr acaben amb les mans brutes) va fer que pogués continuar en cursa.

La 2ª va ser molt semblant a la 1ª, doncs en David va sortir en 1ª posició i així va acabar.

La Final va ser més disputada, doncs tot i que en David va sortir molt bé, en Centellas en va enganxar, arribant a tocar l'aleta posterior al primer revolt, però la resta de la cursa es va dedicar a mantenir-lo a distància sense més problemes, aconseguint així la VICTÒRIA de la cursa.

Si voleu veure els temps complerts d'entrenaments, curses i finals, els podreu trobar a la web del C.E. GAS A FONS, a l'apartat "classificació" de la pàgina principal de la seva web.

TORNAR