WWW.TRESINASPORT.COM

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'ESL└LOM
MASQUEFA, 16 DE SETEMBRE DE 2.007

El passat diumenge 17 de setembre es va celebrar a la ve´na localitat de Masquefa la 3era prova del Campionat de Catalunya d'eslÓlom. Tresina Sport hi va acudir a la cita amb quatre pilots, en Jordi i David BoltÓ, en Vicente de la Torre i l'Oriol Gel.

El fet de ser una especialitat totalment desconeguda per a nosaltres feia que acudissim a la cita amb curiositat i, de fet, els entrenaments ens deixaren clar que no era pas una especialitat sencilla. La matinal comenšava amb una exhibiciˇ d'en David Abad amb la espectacular conducciˇ del seu BMW M3, que va fer les delÝcies dels espectadors tot i que "passejava" diferents autoritats.

De les quatre passades cronometrades al divertit trašat organitzat per Gas a Fons, que recordem que era mixte terra/asfalt, puntuaven les dues millors. La primera sorpresa saltava quan, a la 1¬ passada, en David BoltÓ marcava el millor temps.

A la 2¬ passada, l'especialista David Cabeza demostrava com s'havia de fer l'eslÓlom amb un temps excepcional, seguit de molt a prop per en Jordi BoltÓ. A la 3¬, un altre especialista, en Oscar GonzÓlez feia el millor temps, seguit d'en S.BadÝa i d'en David BoltÓ. A la 4¬ i definitiva, vict˛ria per a en Jordi BoltÓ, entrant a la arribada dins el mateix segˇn que D.Cabeza, David BoltÓ i S.BadÝa, aturant el cron˛metre tots quatre a 2.07.

Vict˛ria definitiva per a en David Cabeza, seguit per en Jordi i en David BoltÓ, que desplašaven del podi a autÚntics especialistes de la especialitat, com son en J.Llopart (actual campiˇ de Catalunya), Oscar Gonzalez (actual lÝder del Campionat) , Pablo Gonzalez ˇ Isidre Morgades.

En Vicente de la Torre, amb problemes d'adaptaciˇ del cotxe a l'especialitat, no acabava de marcar bon temps, quedant en 7ena posiciˇ final. L'Oriol Gel, desprÚs de trencar la corretja de l'alternador a la 3¬ maniga, marcava el seu millor registre a la quarta mÓniga, amb una excepcional 6ena posiciˇ, que el situava en 11ena posiciˇ final.

Cal destacar la presÚncia d'en Francesc Sala, company habitual de les curses d'autocross, que ha adquirit un Demon Car i que, a partir d'ara, disputarÓ les curses dins la categorÝa de car cross, el qual va quedar en 8ena posiciˇ final en el seu procÚs d'adaptaciˇ al vehicle.

En resum, podriem dir que va ser una bona experiÚncia (sobretot pels resultats) en un circuit divertit i una organitzaciˇ gairebÚ inmillorable, com ens tenen acostumats la gent del C.E. Gas a Fons de Masquefa.

 

RESULTATS ESL└LOM (pdf)

DETALL TEMPS M└NIGUES

NOTA DE PREMSA FEDERACIË CATALANA

HORARIS CURSA (pdf)

UBICACIË CIRCUIT (pdf)

 
TORNAR