CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
LLEIDA,  12 / 10 / 2008

 

 

 

El passat diumenge dia 12 de octubre de 2008, es va disputar la setena prova puntuable del Campionat de Catalunya d'autocròs al magnífic circuit de Lleida. Tal i com ja us havíem avançat, l'únic pilot de Tresina sport que hi va pendre part va ser en Vicente de la Torre.

En un ambient ennuvolat que va anar deixant algun ruixat durant la cursa, es va donar el tret de sortida amb els entrenaments, els quals varen deixar palesa la gran igualtat que existiria, doncs en Joan Soldevila marcava la "pole position", però amb unes diferéncies ajustadíssimes de només 0.6 segons entre el primer i el 6é classificat. En Vicente, marcava el 5é millor temps.

La primera i segona màniga varen ser força igualades en quant a les primeres posicions es refereix, doncs en Vicente entrava en segona posició en ambdues, però cada vegada es nota que es més a prop d'en Marc Barcons. Lamentar l'accident d'en David Cabeza, company de Masquefa, que després d'haver realitzat uns bons entrenaments, va patir una topada, sense conseqüencies físiques, que l'apartava de la cursa.

La final va ser força més entretinguda, doncs unes errades d'en Vicente i d'en Marc Barcons, deixaven a en Joan Bonamusa com a líder de la cursa, el qual s'aprofitava de la situació i es distanciava el suficient per mantenir el lideratge fins al final de la cursa, atorgant-li una victòria que feia temps que estaba buscant, tot i que durant la darrera volta va estar a punt de ser superat per en Vicente de la Torre, el qual entrava segón, seguit d'en Marc Barcons i Joel Guerrero.

Amb aquest resultat, en Vicente de la Torre s'afiança a la saegona posició del Campionat de Catalunya per darrera del "quasi" campió Marc Barcons, al qual li manquen només 2 punts per ser, matemàticament, Campió del l'any 2.008.

A la Divisió II Nova i clara victòria pel Campió d' Espanya Joan Salichs, amb més de 17 segons de diferéncia del segón classificat Jesús Molas i del imcombustible Joan Serrat, en una cursa sense gaire història marcada per la baixa inscripció, doncs només varen competir 6 cotxes a la final.

A la Divisió IV o car còss, victòria per a en Jordi Puigvert seguit del germans Santi i Albert  Montalbàn, resultats que, units a la setena posició aconseguida per Marc Batlle, fa que hi hagi un canvi al lideratge de la cñlassificació general del Campionat a favor de Santi Montalbán, donant així més emoció amb aquest final de temporada. Destacar la sorprenent "pole" aconseguida pel pilot mallorquí Juan J.Moll, tot i que després no va poder refrendar-ho a la final.

La propera cursa està prevista per al proper dia 26 d'octubre al circuit de Tàrrega, a on es poden decidir dos dels tres campionats en joc, tot i que esperem que en quedi algun pendent de decidir pel bé de la darrera cursa de la temporada que s'ha de disputar al circuit de Masquefa.

RESULTATS COMPLERTS

LLISTA INSCRITS

HORARIS CURSA

PREVIA CURSA

COM ANAR-HI?

TORNAR