XI RESISTÉNCIA SOCIAL

CASTELLBISBAL, 20 DE GENER DE 2.008

El  passat diumenge 20 de gener es va disputar a la veïna població de Castellbisbal una ressisténcia de 3 hores de durada organitzada per la gent de "Potarrojos Competició". Tresina Sport hi va acudir amb només un equip, doncs un contratemps de tipus mecànic va deixar sense temps material al germans Margarit per a poder acudir a la cita.

Al principi de la cursa els organitzadors varen anunciar a tos els pilots que aquesta temporada, el Campionat  es veu ampliat, doncs el Motor Club Sentmenat ( http://www.motorclubsentmenat.cat ) s'ha afegit a la llista d'organitzadors d'aquest Campionat, donant així un nou impuls a les curses socials ben a prop de casa nostra.

Tal i com ja vàrem anunciar, l'equip format per Oriol Gel i Marc Vilanova tenien com a missió acabar al pódium i així ho van fer. Desde l'inici varen rodar en posicions capdavanteres i ben aviat es varen col.locar en 1ª posició i així varen rodar durant tota la cursa fins que, a manca de uns 10 minuts per acabar, varen tocar amb el càrter a terra, trencant-lo i tenint que entrar al box. Aquest fet va fer que decidissin esperar a que estés a punt d'acabar la cursa i sortir només per a fer la última volta. Tot i aquest contratemps, varen aconseguir acabar en 3ª posició final.

Val a dir que la cursa va ser molt dura, fet que va fer que molts vehicles haguéssin d'abandonar abans d'hora.

CLASSIFICACIÓ CURSA

CLASSIFICACIÓ INTERCOMARCAL 2008

PRÈVIA CURSA

 

TORNAR