9ª CURSA SOCIAL

CASTELLBISBAL, 4 DE NOVEMBRE DE 2.007

El  passat diumenge dia 4 de novembre es va disputar a la veïna localitat de Castellbisbal la darrera cursa del Campionat Inter-social Potarrojos - Gas a Fons al circuit del "Serral de la Verdolaga". Tresina Sport hi va pendre part amb els seus dos equips habituals del certàmen, el format pels germans Ivan i Xavier Margarit i el format per en Marc Vilanova, que en aquesta ocasió i donat que l'Oriol Gel no pot acudir a la cita per motius personals, anirà acompanyat pel seu germà David Vilanova .

Amb un total de 27 equips a la graella de sortida, la cursa es presentava molt complicada, doncs a part dels nombrosos equips, en aquesta ocasió la durada seria de 3 hores. Ben aviat, l'equip d'en Marc i en David es posava en posicions capdavanteres i els germans Margarit es posaven a rodar a un ritme força bo. La cursa va transcorre sense gaires incidents per als nostres equips, no així per molts d'altres, doncs a les poques voltes d'iniciar la cursa ja es produïen els típics abandonaments d'equips que no han preparat bé la cursa, sumat a algiunes volcades (s'en varen comptabilitzar 5) i tocs que deixaven malmesos alguns vehicles.

A la meitat de la cursa, en Marc i en David rodaven al capdavant i els germans Margarit entre els 10 primers classificats.

Quan faltava mitja hora aproximadament, amb en David Vilanova pilotant, el fum que feia el 205 començava a preocupar, i de valent, doncs s'encenien els llums del quadre del cotxe, evidenciant que el motor cremava massa oli i que no podrien arribar al final de la cursa. aquest fet, va fer decidir a en David a entrar al box a afegir oli per poder acabar. Aquest periple fora del circuit, li va fer perdre 3 voltes aproximadament, lastre insalvable amb una curs tant ajustada, doncs en Marc i en David varen entrar en 3era posició final a 1 volta dels dos primers classificats.

Menció a part mereix la actuació dels germans Margarit, doncs si bé no es varen mostrar tant ràpids com a la última resisténcia, possiblement afectats per una petita minvada en les prestacions del seu corsa gsi, sí que varen demostrar que segueixen en una excepcional progressió en aquest tipus de curses. Si a la resisténcia de Masquefa varen acabar al podi, aquí hi va faltar ben poc, doncs varen entrar en 4a posició final !!. Sens dubte un excel.lent resultat per acabar la present temporada social i un bon motiu per esperar amb moltes ganes l'inici de la propera temporada 2008.

No cal dir la dificultat que té acabar sempre entre els primers classificats, però lo que sí està clar, és la bona feina que es duu a terme en els vehicles de Tresina Sport, doncs poder acabar totes les curses al capdavant i amb opcions de victòria, és digne de felicitació cap als integrants del Júnior Team.

Mancarà veure si la organització de l'Inter - Social Potarrojos-Gas a Fons elabora una classificació definitiva del Campionat, però, en tot cas, es molt probable que en Marc i l'Oriol tornin a portar la propera temporada el nº 1 al seu vehicle i els germans Margarit baixin del 14 al 7é o 8é lloc.

Felicitats a tots!

restem a la espera de que la Organització ens faci arribar les classificacions definitives de la cursa.

CLASSIFICACIÓ FINAL VOLTA A VOLTA EQUIP 1 VOLTA A VOLTA EQUIP 2 QUADRANT GENERAL

PREVIA CURSA

CLASSIFICACIÓ OFICIOSA CAMPIONAT

TORNAR