2ª CURSA SOCIAL AUTOCROSS

CASTELLBISBAL, 7 D'OCTUBRE DE 2.007

El  passat diumenge 7 d'octubre es va celebrar a la veïna població de Castellbisbal la 2ª cursa de velocitat  organitzada per la gent de "Potarrojos Competició". En aquesta ocasió només hi va pendre part l'Oriol Gel.

Als entrenaments, amb un total de 11 vehicles a la categoria, va marcar el 2ón millor temps, tot i que es va quedar a gairebé 9 décimes d'en J.Gil.

A la primera màniga, després d'una bona sortida, es va situar darrera de l'honda civic d'en Gil, i durant unes voltes varen mantenir una bonica lluita, tot i que no el va poder avançar, entrant segón.

A la segona màniga, excepcional sortida que el situava líder de la cursa amb la pressió de J.Gil fins que el honda d'aquest va cedir a la 4ª volta, acabant la màniga rodant en solitari.

Les coses es van complicar a la final, doncs després d'haver regat el circuit, els pilots no sabíen com es trobarien el ferm. L'Oriol sortia primer, i al arribar al primer revolt del circuit, sortia "disparat" cap al talús. El vehicle que sortia darrera d'ell impactava contra el 205 de l'Oriol, així com el 3er i 4art vehicle. Tot i la topada, podria tornar a cursa en 7ena posició, remuntant fins al 5é lloc, però una nova sortida de pista el feia desllantar. Degut a que només faltava una volta per acabar, va decidir intentar-ho amb la roda punxada, fet que va aconseguir, entrant en una meritòria 5ena posició final.

CLASSIFICACIONS CURSA:

ENTRENAMENTS 1ª MANIGA 2ª MANIGA FINAL FINAL (DIVISIÓ II)

IMATGES EN CURSA:

1ª MANIGA SORTIDA 2ª MANIGA EN CURSA 1 EN CURSA 2

PREVIA CURSA

JUNIOR TEAM 2.007           

TORNAR