1ª CURSA SOCIAL AUTOCROSS

CASTELLBISBAL, 24 D'ABRIL DE 2.007

El  passat diumenge 24 d'abril es va disputar la 1ª cursa de velocitat  organitzada per la gent de "Potarrojos Competició". Tal i com ja vàrem anunciare a la prèvia, només en Marc Vilanova hi va pendre part.

Els entrenaments varen començar força bé, doncs en Marc marcava el 4art millor temps, fet que li permetria sortir a 1ª fila de la graella a la 1era.màniga.

RESULTATS ENTRENAMENTS

A la primera màniga, es col.locaba segón als primers impassos de la cursa darrera del saxo d'en Melitón, que cediria al cap d'un parell de voltes, deixant líder a en marc fins al final de la màniga.

RESULTATS 1ª MANIGA

A la segona semifinal, excel.lent sortida d'en Marc que avançaba a en David Cabeza, pilot de Gas a Fons Masquefa i pilot habitual del Campionat de Catalunya, amb un vehicle més evolucionat i, sobretot, amb força mes experiència. No va ser fins que mancaven un parell de voltes que va veure con en cabeza el avançaba, entrant finalment segón.

RESULTATS 2ª MANIGA

A la final, i després de que la organització fes una regada al circuit per a evitar la pols, en Marc es va veure superat desde l'inici per en David Cabeza, normal si tenim en compte la manca de diferencial autoblocant al vehicle del Júnior Team. En Marc va rodar ràpid i de forma seriosa, contenint als rivals darrera seu i sense cometre cap errada, entrant finalment segón i donant uns valuosos punts de cara a la classificació final del Campionat Inter-Social.

CLASSIFICACIO FINAL CURSA

Fins ara, teniem el concepte de pilot "conservador", però el passat diumenge ens va demostrar a tots que, quan vol, tambné va ràpid, i molt!

felicitats Marc !!!

CLASSIFICACIÓ FINAL CURSA DIVISIÓ II (fins a 2.000cc)

DAVID CABEZA - MARC VILANOVA           EN CURSA 1          EN CURSA 2          EN CURSA 3

JUNIOR TEAM 2.007        

PRÈVIA CURSA  

TORNAR