9ª CURSA SOCIAL

CASTELLBISBAL, 21 DE GENER DE 2.007

El  passat diumenge 21 de gener es va celebrar a la veïna població de Castellbisbal una ressisténcia de 3 hores de durada organitzada per la gent de "Potarrojos Competició". Com ja us havíem avançat, en aquesta ocasió hi varen pendre part dos equips de Tresina Sport, el primer format per en Marc Vilanova i en Oriol Gel, vigents campions del certàmen i l'altre format pels germans Ivan i Xavier Margarit, que debutaven en el món de les curses.

Com ja és habitual en aquestes curses, hi va haver una alta inscripció (36 vehicles en pista) i val a dir que el nivell de preparació dels vehicles va augmentant any rera any, les mesures de seguretat mínimes que actualment s'exigeixen fan que cada vegada pugi més el nivell i es comencin a veure vehicles força ben preparats.

Les consignes de sortida eren ben diferents pels dos equips de Sant Esteve Sesrovires. El Tresina Sport Júnior Team 1 sortia amb la intenció de guanyar la cursa despres d'una llarga i laboriosa preparació del seu nou peugeot 205 rallye 1.600cc i el segón equip, amb la única intenció d'acabar la cursa. Doncs bé, tant uns com els altres varen aconseguir els seus objectius.

El Marc i l'Oriol varen sortir a per totes amb el inconvenient de que el sorteig de la sortida els relegava a la 28ena posició a la graella, però un fort ritme inicial de l'Oriol feia que avancés cotxes sense parar volta rera volta, posant de manifest que el 205 anava d'alló mes bé. En Ivan Margarit iniciava el seu torn amb la lógica adaptació a les curses però a partir dels primers 20 minuts ja rodava amb un ritme força correcte.

A mitja cursa, el Júnior team 1 es col.locava en 5ena posició i veia com, a mesura que avançava la cursa, anaven remuntant posicions amb bona elecció en els moments de canvi de pilot i altres vegades quan les mecàniques dels rivals cedien a la duresa de la prova. El relleu engegat per en Xavi Margarit es va veure aviat truncat per una avaria al cable del gas del opel corsa gsi, el qual es va poguer arreglar però perdent gairebé 20 minuts, però l'important va ser poder tornar a la pista i seguir agafant experiéncia de cara al futur.

Una altre vegada, la manifesta rapidesa de l'Oriol barrejada amb la regularitat d'en Marc va dornar els seus fruits, doncs a falta de 30 minuts per acabar la prova, es col.locaven 3ers, però la entrada a regar de la cisterna quan en Marc agafava l'últim relleu, va fer que el vidre li quedés ple de fang i amb una visibilitat molt reduïda, però una topada multiple va sorprendre al VW golf que anava líder, que primer va haver d'entrar a boxes i posteriorment abandonaria. A falta de 15 minuts per acabar, l'opel corsa 2.000cc que anava líder, amb una conducció molt ràpida i agresiva, veia com una transmissió se li trencava, i a falta de temps material per arreglar res, havia d'abandonar la cursa, deixant que el Tresina Sport Júnior Team 1 arribés com a GUANYADOR DE LA 1ª CURSA DE LA TEMPORADA !!!!.

Una victòria treballada i que durant la pasada temporada es va resistir però molt merescuda i que fa que els felicitem i animem de cara a revalidar el títol . El Júnior Team 2 va arribar en 16ena posició final, rodant amb un ritme cada vegada mes ràpid, aconseguint també el seu objectiu per a la seva primera cursa.

Així doncs, Tresina Sport dóna el tret de sortida a una temporada que esperem estigui plena d'éxits. Tant aviat com sigui possible, penjarem la classificació oficial de la cursa i del Campionat.

CLASSIFICACIÓ FINAL CURSA (pdf)                

CLASSIFICACIÓ OFICIOSA PROVISIONAL 2007

Previa cursa                    llista inscrits

ALGUNES IMATGES:                 JUNIOR TEAM 2.007            PODIUM CASTELLBISBAL

TORNAR