8ª CURSA SOCIAL

CASTELLBISBAL, 5 DE NOVEMBRE DE 2.006

 

El passat diumenge 5 de novembre es va celebrar la 8ª cursa social al circuit "Serral de la Verdolaga" de Castellbisbal, 5ena i última cursa puntuable pel Campionat inter-Social Potarrojos-Gas a Fons. Una matinal que es preveia emocionant, doncs encara estava per decidir el títol absolut del Campionat Inter-Social Potarrojos-Gas a Fons. En Marc Vilanova i l'Oriol Gel hi prenien part després d'haver revisat de dalt a baix el seu vehicle durant la última setmana, sol.lucionant una sèrie de problemes d'última hora que els feien dubtar de la fiabilitat del 205 gtx.

Com ja és habitual a Castellbisbal, l'ordre de sortida el marcaria el sorteig que, una vegada més, els feia sortir al darrera de tot (lloc 24 de 28 vehicles participants). Amb un bon ritme de cursa com ja ens tenen acostumats, varen anar guanyant posicions progressivament i varen arribar al primer canvi de pilot a la meitat de la classificació. Les sorpreses començaven quan al canvi de pilot, es parava el cotxe amb la bateria totalment esgotada, havent d'enpenyer per engegar-lo. Durant la cursa es va parar en varies ocasions, fins i tot veran haver de ser remolcats fins a la linea de boxes, però la rapidesa en unes vegades i la sort en altres (1 va coincidir amb la entrada del safety-car i l'altre varen poder arrancar amb la topada d'un altre vehicle, que els va empényer i varen poguer engegar el cotxe), varen fer que no perdéssin gaires voltes.

La tensió anava creixent a falta de 1/2 hora per acabar la cursa, quan s'encenia repetidament la llum de "Stop" del quadre del gtx, però es va veure alleugerida quan, a falta d'uns 20 minuts, el vw golf d'en Mario i Albert Fernandez (2ons classificats del Campionat) es quedava aturat per una avaria a la bomba de gasolina, cosa que, automáticament, els hi donava la victòria del Campionat. La nota "final" la va donar el peugeot 205 gtx que com ja ha fet d'altres vegades, va arribar a la línea una biela del motor totalment "fosa", però va arribar.

La regularitat en la conducció d'en Marc Vilanova i la major agressivitat de l'Oriol Gel, una vegada mes varen donar uns excel.lents resultats, doncs varen acabar en 2óna posició final de la cursa i, conseqüentment, CAMPIONS DEL 1er CAMPIONAT INTER-SOCIAL POTARROJOS GAS A FONS!!!!!

Desde aquí, volem felicitar als integrants del Júnior Team per tant brillant victòria

FELICITATS CAMPIONS!

Com a novetat, disposem dels temps que varen fer el nostre equip en cada una de les voltes de la cursa.

CLASSIFICACIÓ FINAL CURSA

TEMPS PER VOLTA COTXE TRESINASPORT

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL CAMPIONAT

Reglament particular cursa (pdf)            Full preinscipció (pdf)

TORNAR