7ª CURSA SOCIAL

CASTELLBISBAL, 7 DE MAIG DE 2.006

El passat 7 de maig es va celebrar la 7ª cursa social al circuit "Serral de la Verdolaga" de Castellbisbal, 3era cursa puntuable pel Campionat inter-Social Potarrojos-Gas a Fons.

Un cop més, en Marc Vilanova i l'Oriol Gel es varen presentar a la sortida amb la intenció d'estar el més endavant possible. Una cursa marcada per l'utilització de "transponders", aparells que compten els temps i la quantitat de voltes realitzades, amb el qual no hi ha cabuda a errors.

La graella de sortida es va fer per sorteig, cosa que va fer que el 205 gtx de Tresina Sport sortís a darrera de tot. Les primeres voltes de la cursa varen ser de tanteig, amb l'Oriol al volant un tant conservador. Despres dels primers abandonaments, la cursa es va anar tornant un xic més ràpida. El relleu necessari portava a en Marc a seguir la feina, marcant un bon ritme de cursa i avançant posicions progressivament. L'encert en els canvis de pilot va fer que a mitja cursa ja estéssin entre les 10 primers classificats.

El tercer relleu va portar de nou a l'Oriol al volant, i amb una conducció un tant més agressiva, va anar escalant possicions fins ocupar llocs capdavanters. L'últim relleu va ser decissiu, doncs arribaven al final de cursa amb serioses opcions de victòria. Una errada en l'apreciació del comissari de pista, va fer que la bandera de quadres baixes al pas del nostre vehicle, però era una errada. En realitat, havíen entrat en 2ona posició final, tot just a 33 segons del guanyador.

Un cop més, el Júnior Team ha realitzat una excel.lent cursa i segueix encapçalant sense paliatius la classificació del Campionat inter-social, classificació que ben aviat disposarem a la nostre web.

CLASSIFICACIÓ FINAL CURSA (pdf)

CLASSIFICACIÓ OFICIOSA CAMPIONAT

Reglament particular cursa (pdf)            Full preinscipció (pdf)

TORNAR