5ª CURSA SOCIAL

CASTELLBISBAL, 22 DE GENER DE 2.006

El  passat diumenge 22 de gener es va celebrar a la veïna població de Castellbisbal una ressisténcia de 3 hores de durada organitzada per la gent de "Potarrojos Competició". En aquesta ocasió, hi van pendre part la "nova generació" de tresina Sport,  l'habitual mecànic de l'equip, en Oriol Gel i en Marc Vilanova.

Amb una llista d'inscrits molt nombrosa (28 vehicles), i després de l'experiència de l'última cursa en la que varen quedar en 6ena posició, sortien amb l'objectiu d'acabar la cursa el més endavant possible però, després de fer la primera hora sense cap tipus d'incident i rodant sempre en posicions capdavanteres, es van començar a confirmar que podien fer un bon resultat. Una bona revisada al cotxe i una bona "posta a punt", donaven certa seguretat de que la mecànica no els fallaria

La cursa es va interrompre en diverses ocasions per culpa dels vehicles que anaven cedint a la duresa de la prova i, malgrat alguna topada que varen tenir amb el peugeot 205 GTX (1er cotxe oficial de Tresina Sport) varen poder portar fins a la arribada el seu vehicle, rodant durant algunes voltes com a líders de la prova.

Un cop es va fer el recompte oficial de voltes, varen donar la classificació final de la cursa. el "TRESINA SPORT JUNIOR TEAM" va quedar en 2ona posició !!!! just darrera dels germans Cànovas, actuals campións de Catalunya i d'espanya d'autocròs, a només 1 volta de diferéncia.

Sens dubte, una EXCEPCIONAL cursa la feta per la parella Sesrovirenca que els ha d'animar a fer tot el Campionat "social" que, si no passa res de nou, alternarà curses al circuit de Castellbisbal i al de Masuqefa.

FELICITATS ORIOL I MARC!

CLASSIFICACIÓ FINAL CURSA

TORNAR