4¬ CURSA SOCIAL

CASTELLBISBAL, 2 D'OCTUBRE DE 2.005

El  passat diumenge 2 d'octubre es va celebrar a la ve´na poblaciˇ de Castellbisbal una ressistÚncia de 3 hores de durada organitzada per la gent de "Potarrojos Competiciˇ". En aquesta ocasiˇ, hi van pendre part la "nova generaciˇ" de tresina Sport,  l'habitual mecÓnic de l'equip, en Oriol Gel i en Marc Vilanova.

Amb una llista d'inscrits molt nombrosa, sortien amb l'unic objectiu d'acabar la cursa per˛, desprÚs de fer la primera hora sense cap tipus d'incident, es van comenšar a creure que podien fer un bon resultat. La prudent conducciˇ d'en Marc combinada amb la major agressivitat de l'Oriol, juntament amb un total encert en el canvi de pilots durant la cursa, va fer que a mitja cursa anÚssin classificats en 10ena posiciˇ.

La cursa es va interrompre en diverses ocasions per culpa dels vehicles que anaven cedint a la duresa de la prova i, malgrat alguna topada que varen tenir amb el peugeot 205 GTX (1er cotxe oficial de Tresina Sport i que ja va guanyar l'˙ltima resistÚncia de Masquefa) varen poder portar fins a la arribada el seu vehicle.

Un cop es va fer el recompte oficial de voltes, varen donar la classificaciˇ final de la cursa. el "TRESINA SPORT JUNIOR TEAM" va quedar en 6ena posiciˇ !!!! just darrera dels germans CÓnovas, actuals campiˇns de Catalunya i d'espanya d'autocr˛s, que hi prenien part amb un vehicle amb 70 ˇ 80 cv. mÚs de potÚncia.

El guanyador absolut de la cursa va ser l'equip capitanejat per en Joan Serrats, actual Campiˇ d'espanya d'autocr˛s a la categoria 1.600cc.

Sens dubte, una molt bona cursa la feta per la parella Sesrovirenca que els ha d'animar a repetir el proper dia 23.10 a Masquefa.

FELICITATS !

 

 

TORNAR