CAMPIONAT D'ESPANYA D'AUTOCRĎS
ARTEIXO, 16 i 17 d'Agost de 2008
http://www.tresinasport.com

Els propers 16 i 17 d'Agost de 2.008 es disputarÓ la 4¬ prova puntuable pel Campionat de Espanya de autocross al magnÝfic circuit de Arteixo (GalÝcia). Aquesta Ús una prova mÝtica dins l'especialitat de l'autocross, doncs normalment es reuneixen entre 3.000 i 4.000 persones per veure la cursa en directe al circuit "JosÚ Ramˇn Losada" conegut com "la catedral".  Com sempre, s'espera una molt bona inscripciˇ que es preveu que sobrepassi els 100 equips participants.

Les verificacions s'iniciarÓn el divendres a la tarda al camp de futbol municipal d'Arteixo de forma voluntÓria i seguiran durant el matÝ del dissabte. A partir de les 13.30 comenšarÓn els entrenaments oficials i la 1¬ classificat˛ria, i no serÓ fins al diumenge al matÝ a partir de les 9 quan es duran a terme les segones classificat˛ries, deixant pas a les finals a partir de les 13.20 hrs.

Tresina Sport hi acudirÓ nomÚs amb un pilot, en David BoltÓ, que desprÚs de molts anys intentant acudir a la prova, sembla que aquest any 2.008 hi podrÓ pendre part i espera treure profit de la darrera evoluciˇ del peugeot 206 qua tants maldecaps li estÓ donant fins a la data, en una cursa que es disputa a 1.085km.!!!!  de Sant Esteve Sesrovires.

Tant aviat com poguem, anirem "penjant detalls de la cursa.

COM ANAR-HI?

LOCALITZACIË CIRCUIT

 

TORNAR