CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
AMER, 27 D'ABRIL DE 2.008
 

 

Després del canvi de data, finalment es va disputar la segona prova del Campionat de Catalunya el passat diumenge al circuit d'Amer. Un total de 45 equips varen acudir al circuit "dels Peluts", una xifra no gaire elevada de participants, però la proximitat del Campionat d'espanya, la cursa de F1 i altres factors varen restar pilots a les graelles de les diferents categoríes. El circuit no va aguantar gaire bé despres del "maltrecte" de les plujes i ben aviat varen començar a sortir forats que varen fer "estralls" a les mecàniques.

Tal i com ja havíem avançat, en Vicente de la Torre va ser l'únic representant de Tresina Sport a la cursa i ha qualificat del resultat com a satisfactori.

Els entrenaments, 4ª posició per en Vicente a 2.695 segons d'un sorprenent Joan Bonamusa, el qual sembla que ja ha trobat el "punt" al seu peugeot 205 16v.

A la 1ª màniga, després d'intentar pressionar en J.Bonamusa sense éxit, en Vicente va entrar en una còmode 2ª posició en una màniga a la qual no hi varen pendre part ni en J.Soldevila ni en M.Barcons per problemes mecànics.

A la 2ª màniga, i després d'una bona sortida, en Vicente es va col.locar darrera d'en M.Barcons al qual va seguir durant tota la màniga peròsense possibilitats de avançar-lo.

A la final es presentaven ja tots els cotxes a punt, inclòs el de J.Soldevila després d'haver pogut reparar una fuga d'aigua al motor. Després de la sortida, es varen fer ràpidament 3 grups. El primer, liderat per l'actual Campió de Catalunya M.Barcons, el qual va remuntar fins a contactar amb en J.Bonamusa i el va passar, un segón grup format unica i exclusivament per en Vicente i un tercer grup amb la resta de participants en una final que no va tenir gaire història però que va donar uns valuosos punts de cara a la classificació del Campionat de Catalunya.

A la Divisio II (vehicles fins a 2.000 cc), La primera posició en la graella de sortida a la final va ser per al gironí Capellera, que aconseguiria la victòria després de deu voltes encapçalant la cursa, deixant a Molas i Costa al seu costat al podi. Joan Salichs no va poder aturar l'atac de Jordi Costa i en Oliver quasi contacta amb Joan quan havia aconseguit allunyar-se'n prou en les primeres voltes. Un incident implicant Planella i Serra va fer bolcar l'Ibiza d'aquest. ( www.offroad.cat )
 

Com ja és habitual, la categoria més nombrosa va ser la dels car cross, i en aquesta ocasió, la victòria va ser per a en Santiago Montalban seguit d'en J.casas, J.Liebanes i A.Montalbán.  Els Demon de Calvo i Puigvert van disputar les primeres corbes per l`interior i quedaren agafats pel xassís del monoplaça, perdent les seves opcions. Aprofitaren l'ocasió Santi Moltalbán i Jordi Casas, que amb poca distància entre ells pogueren arribar a la meta en les primeres posicions. Joaquín Liébanes (Xtrm) anava en tercer lloc i fou superat momentàniament pels monoplaces de Marc Batlle i Joan E. De Maria, encara que la lluita entre aquets dos quedà escapçada en un avançament amb toc inclòs. Albert Moltalbán va ser quart i Silvestre Ginferrer cinquè( www.offroad.cat )

La propera cursa del Campionat de Catalunya es celebrarà al circuit de Lleida, i conicideix amb el Campionat d'Espanya a on Tresina Sport hi té previst acudir tant amb en Vicente de la Torre com amb en David Boltà. Ben aviat "penjarem tota la informació referent a la cursa.

 

PREVIA CURSA

HORARIS CURSA

COM ANAR-HI ?

 
 
TORNAR