CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
AMER, 2 DE JULIOL DE 2.006

El diumenge 2 de Juliol de 2.006 es va celebrar la cinquena prova puntuable pel Campionat de Catalunya d'Autocr˛s al GironÝ circuit d'Amer. Una prova que va comenšar amb alguna dificultat per a la organitzaciˇ degut a una "tromba" d'aigua caiguda el dissabte al vespre que va deixar el circuit molt enfangat.

Els entrenaments no varen deparar gaires sorpreses, doncs les primeres posicions varen ser ocupades pels primers classificats del Campionat, amb la pole per en F.Busquets, seguit d'en F.Sala, LL.Codina, David BoltÓ, Jordi BoltÓ i en V.de la Torre a la 8ena posiciˇ.

A la primera mÓniga, en Jordi BoltÓ mantenia una bona lluita amb en LL.Codina i en F.Busquets, entrant en 3era posiciˇ. A l'altre sŔrie, en David BoltÓ arribava en 2ona posiciˇ darrera d'en Francesc sala, seguit d'en V.de la Torre.

A la segona mÓniga, vict˛ria per en David BoltÓ, seguit d'en Jordi BoltÓ i d'en LluÝs Codina. En Vicente de la Torre veia com es trencava un palier del seu Peugeot 205.

A la final, bona sortida d'en David, encara que es va veure superat per la major potÚncia dels vehicles de Sala i Codina. En F.Busquets, que sortia desde la darrera posiciˇ, va remuntar grÓcies a la impressionant potÚncia del seu Peugeot 106 i superava un a un a tots els participants guanyant la cursa, seguit d'en Sala i Codina als quals en David intentava seguir amb moltes dificultats, entrant quart a la lÝnea d'arribada, seguit d'en Jordi BoltÓ, que va entrar just al darrera per no pendre punts i constatant que el peugeot 205 16v comenša a rodar d'allˇ mes bÚ. En Vicente de la Torre entreva en 6ena posiciˇ.

A la categorÝa 2.000cc, vict˛ria indiscutible d'en Marc Barcons i el potentÝssim Opel Corsa, que desde la sortida no va donar opciˇ als seus rivals, seguit d'en Julian Rey que entrÓ en segona posiciˇ amb el seu VW Golf i d'en  Josep Serra. Decepciˇ per en Joan Salichs, que amb l'abandonament d'ahir s'allunya del liderat del Campionat de Turismes.

Ernest Planas va ser el guanyador entre els car cross, seguit de Santiago Montalbßn i d'en Jordi Casas, afavortis pels abandonaments de Gimferrer i de Calvo.

 

PRÈVIA CURSA

RESULTATS ENTRENAMENTS I FINALS (pdf)

IMATGES           SORTIDA SEMIFINAL           DAVID I JORDI BOLT└

CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT

 
 
TORNAR