CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
ALGUAIRE, 29 DE JUNY DE 2.008
Escuderia CAVA d'Alguaire

 

El passat diumenge 29 de juny es va disputar la sisena cursa puntuable pel campionat de Catalunya d'autocross al Circuit "Sagrat Cor" d'Alguaire. Una baixa inscripció típica per aquestes dates va marcar la cursa, en la qual es van reunir 32 equips en les 3 categories.

Als entrenaments de la Divisió IIA (turismes fins a 1.600 cc), no va "pole" per en Marc Barcons, seguit, cada vegad de mes a prop d'en Vicente de la Torre i d'en Xevi Crespi.

A la primera màniga, es varen repetir els resultats dels entrenaments, en la qual el nostre pilot entrava en segona posició, esgarrapant un parell de puntets mes de cara al Campionat.

A la segona màniga, victòria per en Vicente de la Torre, seguit d'en Joan Soldevila i d'en Marc Barcons.

A la final, i després d'una bona sortida, en Vicente es va veure perjudicat per un impacte a la part del darrera del seu peugeot 205 al final de la recta principal del circuit, fet que li va fer perdre uns segons determinants per intentar lluitar amb en M.Barcons per la victòria de la cursa. Tot i amb això, va entrar en segóna posició final, fet que el reafirma en el segón lloc del Campionat de Catalunya.

A la Divisió II, (vehicles fins a 2.000cc), nova victòria pel Campió Joan Salichs que segueix sense tenir rivals al Campionat, guanyant la cursa per davant d'en Jordi Costa, únic pilot que intenta disputar-li les victòries. En tercer lloc va entrar Ramón Oliver.

A la Divisió IV (car cross), victòria per a en Jordi Puigvert, el qual sembla que va agafant aire de cara al Campionat, seguit d'en Marc Batlle i d'en Joaquim Liebanes. L'abandonament d'en Santi Montalban, actual líder del Campionat, fa que en Marc Batlle l'avanci a la classificació general del Campionat de Catalunya, així com que en Jordi Puigvert se li acosti a 16pts.. La segona part del Campionat promet emocions fortes.

Amb aquesta cursa es tanca la primera part del Campionat a la espera de saber si finalment es disputarà la cursa del Vidreres al setembre, doncs coincideix amb la del Campionat d'Espanya a Miranda de Ebro (Burgos), a on, si no passa res, hi acudiràn els dos pilots de Tresina Sport

PREVIA CURSA

HORARIS

CIRCUIT 1  2

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL CAMPIONAT

 
 
TORNAR