CAMPIONAT D'ESPANYA D'AUTOCROSS

TEMPORADA 2.008

 

Els propers dies 5 i 6 d'abril de 2.008 es celebrarà la prova inaugural del Campionat d'Espanya d'autocross al circuit de "La Ciudad del Motor" d'Alcañiz.(Teruel). Tresina Sport hi té previst pendre part amb els seus dos pilots, en David Boltà, que si no passa res d'última hora hi acudirà amb el seu nou peugeot 206 i en Vicente de la Torre.

Les intencions dels dos pilots són ben diferents: D'una banda, en Vicente de la Torre hi acudeix amb la intenció d'exprimir al màxim i acabar d'acoplar-se al seu nou peugeot 205 i en David Boltà a provar i començar a fer kms. i d'intentar acabar al volant del seu peugeot 206 que estarà acabat poques hores abans de marxar cap a l'Aragó.

"La Ciudad del Motor" és un complexe de primer ordre amb pocs anys d'existència que integra varis circuits de diferents especialitats en un mateix reciente. Es troba ubicat a 5 km. d'Alcañiz i està en construcció un circuit de primer ordre dissenyat pel prestigiós Hermann Tilke, assesorats per en Pedro Martinez de la Rosa i  l'edifici principal del recinte és una creació del prestigiós arquitecte Norman Foster.

IMATGE AERIA DE LES INSTAL.LACIONS

LLISTA INSCRITS

HORARIS

          

                                    

TORNAR