CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
VIDRERES, 3 DE SETEMBRE DE 2.006
 

El passat diumenge 3 de setembre es va celebrar la sisena prova puntuable pel Campionat de Catalunya d'Autocròs al Gironí circuit de Vidreres. Tresina Sport hi va acudir amb dos dels seus tres representants, en Jordi Boltà i en David Vilanova, doncs en David Boltà no hi va acudir per la seva recent paternitat. També hi va pendre part en Vicenç de la Torre.

Com cada any, la Organització de la cursa va exigir molt al breefing del matí, sobretot puntualitat però, un cop més, el caos a l'hora de preparar les graelles, amb errades a les posicions, retars inexplicables de fins ¡1 hora! va fer que la cursa acabés molt tard. També s'ha de dir que els encarregats de fer anar les banderes del circuit ho varen fer d'alló mes bé, ensenyant les banderes verdes després de les grogues, etc... cosa que hauria de ser habitual però, per desgràcia no es així.

A la primera classificatòria de la classe II-A(1.600cc) en Jordi Boltà guanyaba amb claretat davant Jordi Carreras i David Cabeza, el pilot de la veina localitat de Masquefa. A l'altre série, en Vicenç de la Torre guanyaba també sense paliatius davant J.Bonamusa.

A la primera classificatòria de la calsse II, en David Vilanova patia una avaria al seu 205 MI16v que l'obligava a abandonar.

A la segona classificatòria, Jordi Boltà repetia victòria després d'una bonica pugna amb en Jordi Carreras i en De la Torre quedava en segón lloc.

En D.Vilanova, sortint desde la última posició, remuntava fins la cinquena, doncs aquest circuit no permet realitzar gaires avançament.

A la final, magnífica sortida d'en Jordi Boltà que li permetiría realitzar la cursa pràcticament en solitari fins arribar primer i guanyar la cursa sense paliatius, seguit d'en Vicenç de la Torre que al veure la dificultat de seguir a en jordi, va decidir rodar sense forçar excessivament pensant en el Campionat, doncs l'actual líder, Francesc Sala, trencava una transmissió del seu 205 i el segón classificat, en Lluís Codina, entrava en cinquena posició, just darrera d'en David Cabeza, que podia haver entrat en quarta posició si hagués forçat una mica mes un avançament que tenia guanyat.

En D.Vilanova es va veure perjudicat per les limitacions del circuit de Can Vives, doncs només 10 cotxes prenien part a la final i no n'hi havien suficients per a fer una "repesca". Un fet un tant insòlit però tenint en compte el tipus de pista de Vidreres, es pot entendre. Per aquest motiu, i al no haver agafat cap punt a la segona màniga, no va poguer pendre part a la final. val a dir que Vidreres, possiblement és el circuit que pitjor va a les característiques del cotxe del David.

Divisio II A-B

POS PILOT escuderia cotxe
1 78 BOLTA, Jordi Lleida Peugeot 205 1.6
2 86 DE LA TORRE, Vicens lleida Peugeot 205 rally
3 71 BONAMUSA, Joan 4 rodes Peugeot 205 rally
4 53 CABEZA, David lleida Peugeot 205 GTI
5 31 CODINA, Lluís Lleida Citroen AX sport
6 75 VILAMITJANA, Ferran garrotxa Peugeot 205
7 42 TALAVERA, Juan Antonio   Opel corsa
8 16 SEGÚ, Gabriel   Citroen saxo

 

Divisio II

POS PILOT escuderia cotxe
1 42 BRUTAU, Josep Lleida Opel corsa 2.0
2 20 SALICHS, Joan Lleida Golf 2.0
3 48 CAPELLERA, Angel Lleida Seat ibiza 2.0
4 35 GONZALEZ, Oscar Quatre rodes Opel kadett 2.0
5 45 SERRA, Josep Garrotxa Seat ibiza 2.0
6 51 GONZALEZ, Moises Lleida Golf 2.0
7 32 REY, Julian Garrotxa Golf 2.0
8 24 COSTA, Jordi Lleida Opel corsa 2.0
9 21 BARCONS, Marc Garrotxa Opel kadett 2.0
10        

Divisio IV

POS PILOT escuderia cotxe
1 32 BATLLE, Marc Lleida Speed Car XTRM
2 3 MONTALBAN, Samtiago Lleida Speed Car XTRM
3 1 PUIGVERT, Jordi Quatre rodes Demon Car
4 14 PLANAS, Ernest Lleida Demon Car
5 6 CASAS, Jordi Lleida Speed Car XTRM
6 15 MONTALBAN, Albert Lleida Speed Car XTRM
7 27 ARMENGOL, Jordi Lleida Demon Car
8 24 LLAMAS, Jordi Lleida Demon Car
9 44 CALM, Antoni Garrotxa Demon Car
10 20 GINFERRER, Silvestre   SEMOG

 

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL CAMPIONAT

PRÈVIA CURSA

IMATGES CURSA 2005:         entrenaments    1ª maniga   sortida final     final

 
 
TORNAR