CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
TÀRREGA, 22  DE MAIG DE 2.006
 
 

El passat diumenge 22 de maig es va disputar la tercera prova puntuable del Campionat de Catalunya d'autocross al circuit de Tàrrega. Com cada any, la escuderia Tàrrega organitza aquesta cursa coincidint amb les "festes de maig" de la localitat. La notícia del dia va ser l'arranjament del circuit amb una nova "terra" que, a priori, sembla que funciona millor que l'anterior, amb menys pols. Tot això, juntament amb l'eficàcia del rec de la pista, va fer que les limitacions d'aquest circuit es notéssin menys. L'únic problema que, any rera any, segueix a aquesta prova, són els horaris. Cada vegada acabem més tard, amb unes inexplicables pèrdues de temps després de les verificacions que va fer que arribéssin a casa a la 7 de la tarda.

Als entrenaments, espectacular temps d'en Vicente de la Torre, que marcava la "pole" amb molta superioritat. En David Boltà, marcava el 5é millor temps. Aparatosa volcada d'en ferran López que, una vegada més, no pot concluir una cursa amb el seu potent Citröen saxo.

A la primera màniga, en david veia com no podia seguir els ritme del cotxes de De la Torre, Codina y Sala, arribant 4art amb en J.Soldevila "a rebufo".

A la segona màniga, i com a conseqüencia d'haver regat una mica més, la menor poténcia del 205 d'en David es notava menys i arribava 3er. nova victòria de màniga per Vicente de la Torre. En aquesta màniga va haver d'abandonar en Ll.Codina per trencament de l'embragatge.

A la final, i amb una graella minvada per les baixes i la proximitat de la prova del Campionat d'Espanya a Mollerussa, primera fila per De la Torre, Sala i David Boltà. Després d'una bona sortida, arribava 3er a final de recta però, un "trompo" d'en Vicente, el deixava en segona posició darrera d'en F.Sala. Poc a por li va anar retallant terreny, però no el va poder avançar. En V.de la Torre, despres de fer el "trompo", va remuntar fins a colocar-se 3er, però un excés de "fogositat" per voler atrapar a en David, va fer que toqués un talús del circuit i volqués el seu peugeot 205, acabant així la cursa prematurament.Una auténtica llàstima, doncs estava realitzant una cursa perfecte fins al moment.

 

CLASSIFICACIONS FINALS:

DIV. II-B (1.200cc)        DIV.II-A(1.600cc)         DIV-II (2.000cc)       CAR-CROS

CIRCUIT

HORARIS

CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT PROVISIONAL

TORNAR