CAMPIONAT D'ESPANYA I CATALUNYA D'AUTOCROSS
MOLLERUSSA  04 i 05 DE JUNY DE 2005

 

 

 

Els passats 4 i 5 de Juny es va disputar la 4a  prova puntuable pel Campionat de Catalunya d'Autocròs i segona del Campionat d'espanya al circuit de Mollerussa. Al final, en David Vilanova no va tenir temps material d'acabar el seu vehicle per lo que no hi va pendre part. A la Categoria II-A (vehicles fins a 1.600cc) es van presentar 18 vehicles, amb només 2 que veníen de fora de Catalunya.

 

Els entrenaments ja varen donar la primera sorpresa, doncs en David Boltà va trencar el diferencial del seu Peugeot 205, acabant així prematurament la cursa, tot i haver marcat el 5é millor temps. En Jordi Boltà va marcar 14é millor temps amb força problemes de carburació al seu vehicle,  i en Vicente de la Torre el 6é, demostrant que cada dia va a més.

 

A la primera màniga del dissabte, en Jordi Boltà va quedar 7é, doncs sortia a l'ultima fila de la graella. En V.De la Torre entraba 3er a la seva sèrie.

 

A la segona màniga, el diumenge al matí, en Jordi va millorar força, entrant en 3era posició i en De la Torre repetia resultat del dia anterior.

 

Amb aquests resultats, en Jordi va haver de fer la "repesca" amb altres 5 vehicles, de la qual s'en classificaven els 2 primers per la final, i va guanyar aquesta amb molta autoritat.

 

A la final A, en Jordi Boltà sortia de 4ª fila de la graella, però una impecable arrancada li permetia arribar 7é a final de recta i remuntar així 5 posicions d'una tacada. Els problemes d'en F.Sala els hi va permetre recuperar una altre posició. A la 3ª volta es va veure superat per en Vicente de la Torre, amb el qual va tenir una duríssima pugna fins acabar la cursa, entrant en 5é i 6é lloc respectivament encara que, un cop acabada la cursa, en Jordi Vinyals va ser descalificat per unes irregularitats a la direcció del seu Peugeot 106, amb lo qual varen quedar 4art i 5é.

 

Val a dir que, en Jordi Boltà, amb aquest resultat, es posa com a líder provisional del Campionat de Catalunya !!!

 

El guanyador de la cursa va ser en Josep Guerrero, que va guanyar amb molta superioritat, demostrant així que ja ha posat a punt el seu Peugeot 106. L'unic que li va disputar una mica a la final va ser en J.Carreras però ben aviat va començar a tenir problemes al seu vehicle que el relegarien fins a la 8ena posició final.

 

Ja fa dies que s'està parlant molt de les conduccions antiesportives d'alguns pilots, reincidents cursa rera cursa, que actúen amb total impunitat. S'està permetent que es torni a les curses de xapa i pintura, contradint així tot el que es diu als "breefings". El dissabte, en J.Carreras va guanyar la seva série "apartant" a més d'un i ahir, a la final, en M.Cabezas, va apartar literalment a tots els pilots que el precedien,  arribant al pódium de forma antiesportiva i davant la passivitat de tots els jutges de cursa que, això si, varen descalificar a un dels pilots més nets del  campionat per una petita irregularitat al seu vehicle. VERGONYÓS!

 

POS

  ESCUDERIA    NOM    VEHICLE
1 41 Esc. Lleida Josep GUERRERO LASO  PEUGEOT 106 XSI
2 26 Esc. Lleida Modesto CABEZA TORRALBO  PEUGEOT 205 GTI
3 28 Esc. Lleida Joan SERRAT CODINA CITROEN SAXO VTS
4 30 Esc. Lleida Vicente DE LA TORRE SERNA PEUGEOT 205 RALLYE
5 37 Esc. Lleida Jordi BOLTA MESTRES PEUGEOT 205 RALLYE
6 16 Esc. Lleida Francesc SALA CATOT PEUGEOT 205 RALLYE
7 9 Esc. Mollerussa Juan L. CANO PILILLA PEUGEOT 206
8 38 Esc. Lleida Jordi CARRERAS OLIVER PEUGEOT 106 XSI
9 39 Esc. Lleida Ferran LOPEZ NAVARRO CITROËN AX
10 29 Esc. Lleida Joan SOLDEVILA BELLAVISTA CITROËN SAXO VTS
11 17 Esc. 4 Rodes Xavier MORA FONTANELLA PEUGEOT 205 RALLYE
12 12 Esc. Montbui R. Vallès Lluis CODINA RODRIGUEZ CITROËN AX
13 36 Esc. La Garrotxa Jordi VIÑALS GAMEL 106 XSI Exclòs

 

 

        

CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT SEGONS TRESINA SPORT

CIRCUIT MOLLERUSSA

TORNAR