WWW.TRESINASPORT.COM

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCROSS

MOLLERUSSA, 3 DE MARÇ DE 2.008

 

 

 

 

El passat diumenge 2 de Març es va donar el tret de sortida a la temporada 2.008 del Campionat de Catalunya d'Autocròs al circuit de Mollerussa. Tresina Sport hi va acudir amb només 1 pilot, en Vicenç De La Torre, el qual estrenaba vehicle, doncs finalment ha adquirit el peugeot 205 que va pilotar en Jordi Boltà la passada temporada 2007. Amb un total de 52 equips, s'iniciaba el Campionat 2008 amb poques variacions respecte l'anterior temporada en quant a participants, amb algunes cares noves però amb la sensació de que "hi falta gent" encara.

 

Als entrenaments, en Joel Guerrero marcava la pauta en la Div. IIA, seguit d'en X.Crespi, Barcons, Cabeza i d'en Vicente de la Torre en 5ena posició.

 

A la primera màniga, i després d'una bona sortida, en Vicente es col.locaba tercer, però un problema elèctric el feia abandonar la màniga. Després de força estona, es va poder detectar la avaria i així podia sortir a la segona màniga de la cursa, en la qual va arribar en 3era posició.

 

A la final, sortint desde la 2ona fila de la graella, es col.locaba tercer a final de recta però poc a poc es va veura superat per els rivals més directes, fent palesa d'una manca d'adaptació al seu nou cotxe, el qual encara no "te per mà", però amb un ritme de cursa força bó que aviat farà que aquests resultats millorin. després de les 8 voltes de la final, entrava en 7ena posició, agafant així els primers punts de la temporada. Destacar la cursa d'en Marc Barcons, actual Campió de Catalunya, que en una cursa de menys a més va anar remuntant finds a col.locar-se líder i guanyar la final sense paliatius. En segón lloc entrava en Joel Guerrero seguit d'en Joan Serrat, Bonamusa, Soldevila i d'en David Cabeza, el company de Masquefa que també estrenava vehicle i ha donat un pas de qualitat.

 

A la Div.II, victòria d'en Jesús Molas per davant d'en Joan Salichs, els qual va pressionar al líder durant tota la final però sense tenir cap oportunitat clara per avançar-lo. Tercer va entrar A.Capellera.

 

A la Div IV, victòria d'en Joan E.de María, seguit d'en Marc Batlle i d'en Jordi Puigvert, amb les habituals disputes de la categoria de car-cross, que varen mantenir l'emoció fins al final de la cursa.

 

 

PRÈVIA CURSA

 

 

CIRCUIT MOLLERUSSA

        

TORNAR