WWW.TRESINASPORT.COM

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCROSS

MOLLERUSSA, 11 DE MARÇ DE 2.007

 

 

MILLOR IMPOSSIBLE!

 

El passat diumenge 11 de Març es va donar el tret de sortida a la temporada 2.007 del Campionat de Catalunya d'Autocròs al circuit de Mollerussa. Tresina Sport hi va acudir amb els 3 pilots, en David Boltà, en Jordi Boltà  i en Vicenç De La Torre. La matinal es presentava un tant incerta, doncs tant en Jordi com en Vicenç havíen estat fins al últim moment posant a punt els seus vehicles, després d'un munt de problemes. Un circuit aparentment en bon estat però que ben aviat va començar a cedir, sortint molts forats que varen fer estralls en les transmissions i les caixes de canvis dels vehicles que ahir varen pendre part.

 

Els entrenaments no podíen començar millor, amb la "pole position" per a en Jordi Boltà, seguit d'en Marc Barcons, David Boltà en 3er lloc i 4a posició per a en Vicenç de la Torre, amb un total de 17 pilots en pista.

 

RESULTATS ENTRENAMENTS(pdf)

 

La primera màniga es va convertir en tot un espectacle per la lliscant i gairebé impracticable pista que va quedar després de la "remullada" que varen fer al circuit. En David Boltà, després d'una bona sortida, es va poder situar en 1ª posició, lloc que ja no abandonaria fins al final, tot i la pressió d'en Joaquim González, que es va acostar però no lo suficient com per a avançar-lo. En Jordi Boltà es va veure afectat per la entrada d'una petita pedra als carburadors del seu cotxe que va fer que es quedés accelerat a fons, havent d'abandonar quan rodava en 3a posició. A la série "b", en Vicenç de la Torre es veia superat a la sortida per en LL.Codina i en F.Vilamitjana, però ben aviat els va poder superar aprofitant la millor posada a punt del seu vehicle, guanyant la màniga sense paliatius. esmentar alguns abandonaments destacats com són els de M.Barcons, amb problemes d'embargatge, David Cabeza, amb trencament a la caixa de canvi del seu 205.

 

A la segona màniga, en David entraba a final de recta en 1ª posició, però es veia superat per en J.Bonamusa a la 2ª volta i per en Jordi Boltà a la 4ª, després d'efectuar una gran remuntada desde la 3ª fila de la graella. A la sèrie "b", bona cursa d'en Vicenç, que va entrar en 2ª posició darrera d'en Lluís Codina. A destacar el trencament d'en Joaquim Gonzàlez quan rodava en 3ª posició.

 

Amb aquests resultats, es "plantaven" els tres pilots de Tresina Sport a la graella de la final, amb sortida a 1ª fila d'en David i d'en Vicenç i en Jordi Boltà desde la 3ª fila de la graella. La bona sortida d'en David Boltà va fer que arribés a final de recta emparellat amb Lluís Codina, però en una maniobra en l'apurada de frenada, va fer que calculés millor que el seu rival l'entrada de la zona humida, agafant l'interior de la corva mentre en Codina sortia "disparat" cap el talús de terra, posant-se líder de la cursa. En Vicenç es situava tercer tot i tenir diversos problemes a la caixa de canvis del seu 205, que es quedava sense la 2ª marxa i havent de fer "malavarismes" per poder rodar a un bon ritme. En Jordi Boltà, va anar remuntant posicions desde el moment de la sortida, avançant progressivament vehicles fins a situar-se darrera d'en Vicenç a la 5ena volta. Tot això mentre en David Boltà rodava en solitari cap a la victòria sense cap ensurt, guanyant la cursa, seguit d'en Vicenç i d'en Jordi, FENT UN TRIPLET HISTÒRIC PER L'EQUIP TRESINA SPORT PER PRIMERA VEGADA A LA SEVA HISTÒRIA !!! 

 

Esclat d'alegria entre els pilots de l'equip a l'acabar la cursa propiciada per haver superat amb éxit  les dificultats per tenir els cotxes a punt per la cursa i dels afeccionats que ens vàren acompanyar al llarg de tota la cursa desde les graderies del circuit, que vàren disfrutar, i molt, d'un final de cursa inèdit. Inmillorable forma de començar el Campionat de catalunya, col.locant els tres vehicles de l'equip encapçalant la classificació general del Campionat.

 

 

 

A la categoria de 2.000cc, victòria treballada d'en Josep Brutau, que sembla que aquest ha de ser el seu any a la categoria, seguit d'en Carles Cànovas i d'Angel Capellera, en una cursa força renyida i entretinguda per nombrós públic que va acudir ahir al circuit.

 

A la categoria de car cròs, els pilots capdavanters de les últimes temporades varen copar les primeres posicions, amb la victòria del Campió d'Espanya Jordi Casas, seguit del Campió de Catalunya Ernest Planas, d'en Marc batlle i d'en Jordi Puigvert.

 

 

CLASSIFICACIONS FINALS CURSA (pdf)

 

IMATGES EN CURSA       GRAELLA SORTIDA FINAL   DAVID-JORDI     TRESINA SPORT 100%    VICENÇ-JORDI

 

IMATGES PÒDIUMS(www.offroad.cat)      1.600cc         2.000cc         Car Cròss

 

PRÈVIA CURSA

 

LLISTA INSCRITS (pdf)

 

CIRCUIT MOLLERUSSA

        

TORNAR