CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCROSS

MOLLERUSSA, 5 DE MARÇ DE 2.006

 

 

 

El passat diumenge 5 de Març es va donar el tret de sortida a la temporada 2.006 del Campionat de Catalunya d'Autocròs al circuit de Mollerussa. Després d'un munt de problemes durant tota la pretemporada només en David Boltà va acudir a la cita amb el seu peugeot 205 recentment acabat.

 

Els entrenaments varen anar prou bé, amb una 4ª posició que donaven confiança de la bona feina feta al cotxe.

 

Els problemes varen esdevenir tot just a la sortida de la 1ª maniga quan, després d'una bona sortida, es va trencar el diferencial del cotxe, deixant sense cap opció de continuar i havent d'abandonar la cursa. Sens dubte, un cop baix a la moral encara que com diu el tòpic, les curses son així!

 

La final de la classea IIA (1.600cc) va ser d'alló més interessant, doncs després d'una bona sortida d'en Vinyals que es va posar al capdavant, seguit d'en Sala i d'en Codina, aquest últim va anar remuntant posicions fins a col.locar-se líder, amb una magnífica actuació que li dóna la seva 1ª victòria a la categoría, seguit d'en Vinyals, Sala(que segueix abonat al pòdium), Joaquim Gonzàlez i d'en Vicente de La Torre, el nostre company de Sant Esteve que cada vegada roda més ràpid i que va estar a punt de passar al 4art.classificat.

 

A la classe II (2.000cc), victòria d'en J.Salichs amb un rapidissim vw golf que no va donar opció als demés participants en una deslluïda final en la que només varen acabar 6 vehicles. Aquesta categoría comptarà amb forces novetats a partir de la propera cursa, amb la preséncia esperada d'en David Vilanova, Josep Brutau, Joan Serrats, etc...

 

A la classe II-B(1.200cc) en un intent per reflotar la categoria, 4 vehicles varen pendre la sortida a la final amb victòria d'en E.ballabriga que estrena així el seu nou cotxe.

 

 

A la classe IV (car cross), interessant lluita en diferents fronts però amb resultat final molt similar als de la passada temporada. Victòria pel vigent Campió J.Puigverd, seguit d'en J.Casas, M.Batlle,planas, Ruzafa i De Maria.

 

 

 

 

CLASSIFICACIONS FINALS (PDF)

        

 

CIRCUIT MOLLERUSSA

TORNAR