CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
LLEIDA 14  D' OCTUBRE DE 2.007
 
 

El passat diumenge 14 d'octubre es va disputar al circuit de Lleida la 6ena prova puntuable pel Campionat de Catalunya d'autocross 2.007. Tresina Sport hi va acudir amb dos dels seus tres pilots, doncs en Jordi Boltà no hi va poder assistir degut a una lesió que el mantindrà fora de les curses durant algun temps; una veritable llàstima si tenim en compte que tenia el Campionat a l'abast de la mà.

Als entrenaments, 4ª posició per a en David Boltà i 5ª per a en Vicente de la Torre. La "pole" la marcava, amb gran autoritat, en Marc Barcons, el qual ha estat el gran beneficiat de l'absència d'en Jordi al Campionat .

Cal esmentar el fort accident que va patir en Josep Brutau, actual líder en solitari de la classe II (fins a 2.000 cc), el qual va bolcar i va deixar molt mal parat el seu opel corsa, el qual haurà d'esmenar de cara a la propera cursa de Tàrrega si vol aconseguir el Campionat.

A la primera màniga, en David es veia perjudicat, un cop mes, pel fang acumulat a final de recta i quedava retrassat, arribant a la meta en  8ena posició. En Vicente, entrava en 5ena posició.

A la segona màniga, sortint desde la 3era fila de la graella, en David remuntava fins a entrar en 5ena posició, just al darrera d'en Vicente.

La final va ser gairebé una rèplica de la 2ona semifinal a on tant en Vicente(4art) com en David (5é), repetien el resultat de la màniga anterior.

A la classe II, victòria d'en Joan Salichs, el qual va retallar 24 punts d'una tacada al líder del Campionat, fet que, sens dubte, dóna una mica d'emoció a una categoria que tenía un claríssim dominador, en Josep Brutau.

A la classe IV (car cross), victòria per a en Jordi Casas, seguit d'en Santi Montalban i d'en Jordi Puigvert en una final a on l'emoció va estar en saber qui ocuparia la tercera posició del podi, però una errada d'en M.batlle, li va donar la posició final a Puigvert.

IMATGES CURSA
ENFANGADA FINAL RECTA 1 ENFANGADA FINAL RECTA 2 2ª MANIGA
FINAL 1 FINAL 2  

 

PREVIA CURSA

RESULTATS FINALS CURSA LLEIDA (pdf)

CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT PROVISIONAL

TORNAR