CAMPIONAT D'ESPANYA  I CATALUNYA D'AUTOCRÒS
LLEIDA  17 i 18/05/2008

 

 

Els propers dies 17 i 18 de maig de 2008, i després d'haver-se vist aplaçat per la pluja que va caure la passada setmana,  es celebrarà la tercera prova puntuable del Campionat de Catalunya d'autocròs al magnífic circuit de Lleida. En aquesta ocasió, serà també puntuable pel Campionat d'Espanya de la especialitat, fet pel qual hi haurà una inscripció de 110 equips vinguts d'arreu de l'estat  entre les 4 categoríes: Div IIA(fins a 1.600cc), Div II (fins a 2.000cc), Div I (mes de 2.000cc) i Div IV (car cròss).

En principi, i si no falla res a última hora, els dos integrants de Tresina Sport hi acudiràn amb idéntics objectius, que no poden ser altres que intentar acabar el més endavant possible. En David Boltà probarà la primera evolució del seu nou peugeot 206, així com les millores introduïdes arran dels problemes detectats a la primera cursa d'Alcañiz. En Vicente de la Torre, per la seva part, intentarà estar en posicions capdavanteres un cop solucionats els problemes que va patir a la final de la cursa d'Alcañiz.

Cal recordar que, al ser Campionat d'Espanya, podrem gaudir de la Divisió I, en la qual hi podrem veure grans maquinàries com els Peugeots 306 Proto, 205 T16, 206 wrc, etc...

En resum, una nova ocasió per a disfrutar de grans curses a prop de casa.

Ens veiem el diumenge al circuit!

LLISTA INSCRITS OFICIAL (PDF)

SALUTACIONS INSTITUCIONALS

HORARIS

PALMARÉS DE LA PROVA

COM ANAR-HI?

 
TORNAR