CAMPIONAT D'ESPANYA  I CATALUNYA D'AUTOCRÒS
LLEIDA  28 i 29/04/2007

Els passats 28 i 29 d'abril de 2007 es va celebrar la segona prova puntuable pel Campionat de catalunya d'autocross al circuit de Lleida. En aquesta ocasió, també era puntuable pel Campionat d'espanya de la especialitat. Tresina Sport hi va acudir amb els seus tres pilots, en Jordi i David Boltà i en Vicente de la Torre.

Una magnífica organització per part d'Escuderia Lleida va fer que els horaris es cumplissin i tant les classificatòries com les finals es disputéssin a la hora prevista. El dissabte a les 15.45 es varen celebrar els entrenaments oficials, amb un segón lloc per en Jordi Boltà, 5é per a en Vicente de la Torre i un 7é per a en David Boltà. Val a dir que hi va haver polémica, doncs als entrenaments de la Div.II-A, la 1ª sèrie varen córrer amb el sòl completament enfangat, a la 2ª sèrie, el sòl estava força millor i a la 3era sèrie estava completament sec, provocant grans diferències entre els temps dels participants i condicionant les graelles de la 1ª màniga.

RESULTATS ENTRENAMENTS

A la primera màniga, victòria d'en Jordi i d'en Vicente a les seves respectives sèries i un quart lloc d'en David Boltà.

RESULTATS 1ª MANIGA

El diumenge al matí es va celebrar la segona màniga, també disputada en dues sèries. A la primera sèrie, segona posició per a en Jordi Boltà, darrera d'en F.Busquets i per davant d'un Joel Guerrero molt combatiu i ràpid, d'en Joaquim Gonzalez i d'en David Boltà, que entrava cinquè. A la segona sèrie, tercera posició per a en V.de la Torre.

RESULTATS 2ª MANIGA

Donat l'alt nombre d'inscrits, es va haver de disputar una "repesca", la qual no va haver de ser disputada per cap dels pilots de Tresina Sport. D'aquesta sèrie, els dos primers classificats passaven a la final A.

RESULTATS "REPESCA"

Al voltant de les 12.30, i després d'haver acondicionat tot el circuit, es varen celebrar les finals. Els resultats de les sèries disputades, varen donar l'ordre de la graella de la màniga, amb en Jordi Boltà a 1ª fila, V.de la Torre a 2ª fila i d'en David Boltà a 3ª fila de la graella. A la sortida, tant en jordi com en Vicente varen "aguantar" la seva posició, rodant entre els sis primers classificats i en David Boltà es veia perjudicat per "l'embut" que es feia a la primera frenada del circuit. En Jordi es situava tercer, darrera de Busquets i Gonzàlez i per davant d'en Joel Guerrero. En V.de la Torre rodava en cinquena posició, tot just darrera del primer grup i en David avançava alguna posició, col.locant-se 7é provisionalment. Durant tota la cursa, en Jordi Boltà va estar pressionat Gonzalez, però no va poder avançar-lo ¡fins a l'últim revolt del circuit!, just abans de l'entrada a la recta de meta, per una errada d'en joaquim que va aprofitar en jordi, entrant en segona posició final. En Vicente de la Torre va estar rodant gairebé sol tota la cursa, entrant en una magnífica 5ena posició final, i en David, que no va rodar gens regular durant el cap de setmana, es veia avançat a la recta en dues ocasions per rivals amb una poténcia molt superior, entrant en 9ena posició final.

CLASSIFICACIÓ FINAL CURSA

A la Div. II (vehicles fins a 2.000cc), victòria d'en Josep Brutau, que va dominar la cursa de cap a peus, demostrant que el seu Opel corsa està per davant de la resta de màquines, seguit pel pilot castellà D.Villanueva i d'en Toni Cànovas, els quals varen mantenir un interessant frec a frec.

A la sempre espectacular Div. I (vehicles fins a 3.500cc i turboalimentats), victòria per en S.Fugardo i el seu espectacular peugeot 306 T3, seguit d'en Llorente amb un 206 WRC.

A la Div.IV (car cross),les sèries varen treure espurnes, doncs recordem que només 15 dels 48 inscrits tenien dret a pendre part a la final. Va ser la divisió més competida i la final no va deixar ningú indiferent. Tot i amb això, tres pilots d'Escuderia Lleida varen copar el podi, amb l'actual Campió d'Espanya, en Jordi Casas a la primera posició, seguit d'en Marc Batlle i Silvestre Gimferrer, donant un magnífic espectacle, com a cloenda del primer meeting del nacional d'autocross.

Tant aviat com sigui possible, penjarem les classificacions oficilas del Campionat de Catalunya.

PREVIA CURSA

CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT CATALUNYA PROVISIONAL

LLISTA INSCRITS

 
TORNAR