CAMPIONAT D'ESPANYA  I CATALUNYA D'AUTOCRÒS
LLEIDA  29 i 30/04/2006

Els passats dies 29 i 30 d'abril de 2006 es va disputar la segona prova puntuable del Campionat de Catalunya d'autocròs al magnífic circuit de Lleida. En aquesta ocasió, era també puntuable pel Campionat d'Espanya de la especialitat. Una magnífica organització per part de Escuderia Lleida va fer que els horaris es complissin puntualment,

Tresina Sport hi va acudir amb tots els seus efectius, tot i que en David Vilanova va estar treballant tota la nit per poder acabar el seu vehicle. Finalment s'hi va poder presentar tot i que a les verificacions, els rigurosos comissaris de la Fed.Espanyola li detectéssin algunes "especificacions tecniques" que varen fer que hagués de participar amb els vehicles de la Div.I (vehicles de + 3.500 cc).

Als entrenaments de la Div II-A, En David Boltà marcava el 5é millor temps i en Jordi el 10é, perjudicat per un problema amb la carburació del seu cotxe. En Vicente De La Torre, marcava el 8é millor temps. En David Vilanova marcava el 10é millor temps, tenint en compte que tot just estava probant el seu nou Peugeot 205 MI 16v.Va ser, simplement, la primera vegada que circulava el vehicle.

RESULTATS ENTRENAMENTS (PDF)

A la primera màniga de la Div.II-A, en David Boltà va quedar 3er a la seva sèrie i en Jordi, depsrés d'una bona sortida ¡trencava el canvi de marxes!. sembla que la mala sort persegueixi a en Jordi desde que ha muntat el nou motor. En Vicente De La Torre quedava 3er a aquesta sèrie.

A la Div-I, en David Vilanova, que a la parabólica del circuit ja havia adelantat 3 vehicles, veia com a la entrada de la recta se li parava el cotxe i ja no el podia arrancar. Tot sembla indicar que els problemes de joventut del nou cotxe li passaven factura amb un possible trencament del motor. Seguia així a l'abandonament d'en Jordi Boltà per acabar de confirmar que no sería un bon dia per l'equip.

RESULTATS 1ª MANIGA (PDF)

El diumenge al matí, es disputaria la segona màniga, en la que en David Boltà no acertaba la elecció dels pneumàtics i quedava 6é de la seva sèrie, cosa que tiraba per terra tota la feina feta fina al moment. En Vicente De La Torre es veuria perjudicat per l'impacte amb un altre vehicle que li faria trencar un palier.

RESULTATS 2ª MÀNIGA (PDF)

A La final, en David Boltà sortia desde la 4ª fila de la graella i en Vicente De La Torre desde la 3ª. Despres d'una bona sortida, en David veia com la major poténcia d'altres vehicles el superaven a final de recta. Es col.locava 7é per davant d'en De La Torre, però ben aviat, i degut a la major motricitat d'aquest últim, superava a en David. Va seguir a en Vicente fins agafar el grup que les precedia, però a la penúltima volta, un vehicle doblat arruinava tota la remuntada i deixava sense pssibilitats a en David de lluitar pel 5é lloc. El major cop de teatre es va produïr a 100 mts de l'arribada, a on en V.De La Torre veia com se li paraba el seu cotxe, encara que es va veure afavorit pel boblatge del demés vehicles que li varen donar la 7ena posició final.

Destacar la gran actuació d'en F.busquets, que amb l'antic cotxe d'en J.Vinyals va guanyar la cursa sense paliatius. En 3ª posició entrava en Ll.Codina que sembla que aquest any es confirma com a seriós candidat al Campionat de Catalunya, seguit d'en F.sala que, un cop més, va estar a punt de pujar al podi.

RESULTATS FINALS  (PDF)

A la nombrosa Div.II, victòria d'en Jesús Molas, després d'un gran frec a frec amb el Joan Serrat, que va haver d'abandonar un cop era líder de la cursa.

A la Div I, victòria merescuda d'en Jaume Vilalta amb el seu Peugeot 206 PROTO.

A la nombrosa Div-IV (speed cars), victòria d'en Jordi Casas per davant de Delfí Lahoz, Sergio Bello i del pilot de Martorell Josep Arqué que cada vegada està més a prop del cap de cursa.

LLISTA INSCRITS (PDF)

PREVIA CURSA

IMATGES CURSA      1          2           3          4

CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT SEGONS TRESINA SPORT

 
TORNAR