Abandonaments de Bruguera i Vilanova al penúltim tram
                                                                                                                                                                              
 
L'equip ESSO Mavisa - Sport tanca una temporada en la qual ha mostrat una gran competitivitat però en la qual no han acompanyat els resultats finals

Josep Bruguera - Joan Paré / Peugeot 206 XS 1.6No ha pogut ser i en la prova de casa els dos Peugeot 206 XS 1.6 de Mavisa Sport s'han quedat a les portes d'un bon resultat. Quan es disputava el penúltim tram del ral·li, a tot just uns 10 km. de la seu de Mavisa - Sport, tant Josep Bruguera i Joan Paré com David Vilanova i Óscar Barrera s'han quedat amb les ganes de tancar la temporada amb un bon resultat. En aquest moment, Bruguera-Paré eren segons de dues rodes motrius, situats entre els dos Fiat Stilo 2.0 de Vallejo i Safilippo.

Josep Bruguera, el pilot del 206 XS que lluitava pel podi en la categoria, tenia una lectura positiva a pesar d'aquest abandó.Hem tornat a demostrar que som capaços d'alternar-nos amb els millors dues rodes motrius, a pesar del handicap que suposa lluitar amb un 1600 enfront dels dos litres. L'equip ha treballat durament tota la temporada i molts dels problemes que hem tingut han estat imprevisibles. Evidentment m'hagués agradat acabar almenys aquesta cursa però l'important és que hem estat molt competitius i que hem lluitat sempre fins a l'últim metre”, comenta Bruguera després del seu abandó. El pilot de Roda de Ter s'ha situat durant tot el ral·li lleugerament per davant de Sanfilipo en una lluita sense caserna per la segona plaça. Després de realitzar el millor temps de 2 rodes motrius en la segona passada per la superespecial i arribar a l'últim bucle, amb 2,7 seg. d'avantatge sobre el Fiat Stilo, Bruguera-Paré han degut abandonar: “En el penúltim tram he tingut un toc després d'un salt i hem seguit ja que el cotxe es comportava perfectament, però quatre quilòmetres més tard, alguna cosa en la transmissió ha cedit i hem hagut de parar-nos”.

El “rookie” de l'equip, David Vilanova, tampoc ha tingut sort en aquest ral·li. “S'ha trencat completament una ròtula de la direcció, sense haver tingut cap toc. La veritat és que el tram A estava en molt mal estat en l'última passada i com sol ocórrer hi ha hagut un desastre entre els dues rodes motrius”, explica Vilanova, que ja havia tingut problemes en el bucle anterior en el mateix tram al perdre el tub d'escapament i haver de cantar les notes Oscar Barrera mitjançant senyals amb els dits de la seva mà esquerra.

Després de la retirada de l'equip, Pere Padrós, el responsable de Mavisa Sport ha permès suavitzar el mal gust de boca pel doble abandó: “Hem decidit que anem a participar en el Ral·li de la Marató, a Tàrrega, en la qual serà l'última cursa del Campionat de Catalunya de Terra. D'aquesta forma espero acabar aquesta temporada amb un millor sabor de boca ja que tot l'equip l'hi mereix...

 

 

 

Més informació a: http://www.rallyesdetierra.com

 

 

                                                                                 TORNAR