WWW.TRESINASPORT.COM

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
ALGUAIRE, 17 DE JUNY DE 2.007
Escuderia CAVA d'Alguaire

 

El passat diumenge 17 de juny es va celebrar la cinquena cursa puntuable pel campionat de Catalunya d'autocross al Circuit "Sagrat Cor" d'Alguaire, cursa aplaçada per pluja al passat mes d'abril. Tresina Sport hi va acudir amb els seus tres pilots habituals i, en aquesta ocasió, s'hi va afegir l'Oriol Gel. El nou sistema de rec que utilitza la gent de la Escuderia Cava es pot considerar d'excel.lent, llevat del problema de la final, varem tenir un circuit en excel.lents condicions d'humitat, sense grans enfangades ni pols, cosa que és d'agrair, i molt, doncs tant els entrenaments com a les diferents sèries, hi va haver una gran igualtat de condicions per a tothom.

Els entrenaments no varen ser gaire bons per cap dels integrants de l'equip doncs en Jordi Boltà va marcar el 4art millor temps, en Vicente el 5é, en David el 12é i l'Oriol Gel el 14é. La "pole position" va ser per a en Marc Barcons.

La 1era màniga va tenir també una mica de tot, doncs en Vicente de la Torre entraba 3er a la seva sèrie i  l'altre sèrie era giuanyada per en Jordi, amb en David en 3era posició i l'Oriol Gel patiria una sortida de pista que li impedia tornar al circuit.

A la 2ona màniga, en Vicente repetiria la 3a posició a la seva sèrie, i a l'altre, en Jordi entraba en 2ona posició, seguit d'en David i amb l'Oriol Gel a la 6ena posició, just darrera d'en F.Sala, demostrant així un bon nivell de pilotatge.

La final va ser molt accidentada, doncs un problema amb el rec de la pista va fer que el final de la recta principal quedés enfangat, amb els conseqüents problemes de visió pels pilots al punt més crític del circuit. Al primer revolt, en Jordi es veia clarament perjudicat per l'embestida d'en J.Guerrero que ni tan sols va intentar girar ensorrant-li la porta, explotar-li el vidre i arribant a deformar la barra de protecció lateral. Aquest fet el va endarrerir una mica, fent-li perdre qualsevol opció de intentar lluitar per guanyar la cursa, entrant 3er a la arribada. En Vicente de la Torre va entrar en 6ena posició despres d'estar lluitant per acostar-se a en J.Soldevila. En D.Boltà, després d'una bona sortida, es veia perjudicat per la enfangada total del seu vidre davanter, havent de parar gairebé fins a netejar-lo. això el deixava en darrera posició. l'Oriol patiria el mateix problema i després d'estar un parell de voltes davant d'en David, es veia superat per aquest començant a remontar ambdós fins a entrar finalment en 8ena i 9ena posició final.

Al llarg de la final hi va haver força topades i així ho reflectien els cotxes al final de la cursa, amb queixes, reclamacions i, sobretot, pilots molt enfadats. Aquest fet va fer que els comissaris verifiquéssin les proteccions davanteres dels vehicles, sense més conseqüencies. Un cop més, el director de cursa no va "pendre nota" de les incidències de la final, fet que als pilots no agrada gens i que dona la impressió de que no es vigila ni es sanciona el que passa dins el circuit, per més advertències que es donin als breefings.

A la Classe II, nova victòria per a en J.Brutau, que s'afiança al capdavant de la classificació general de turismes i dobla gairebé al seu inmediat perseguidor a la categoria de vehicles fins a 2.000cc, seguit d'en A.capellera i d'en J.Salichs, que, poc a poc, va afinant el seu ibiza.

A la Div. car cross es varen veure de nou curses molt competides degut a l'alta inscripció(27 participants). A la final, victòria per a en J.Puigvert, seguit d'en Ernest Planas i d'en J.Liebanes. Amb aquest resultats, la classificació pateix alguns canvis, doncs al liderat d'en Marc Batlle, s'hi acosta en E.Planas i en J.Casas cau a la 3era posició, després de patir alguns incidents a la cursa d'ahir.

 

SEQÜENCIA IMPACTE        1          2          3

CLASSIFICACIÓNS CURSA (pdf)

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL CAMPIONAT (segons Tresina Sport)

PRÈVIA CURSA

 
 
TORNAR