CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
ALGUAIRE, 17 DE SETEMBRE DE 2.006
 

El passat diumenge 17 de setembre es va celebrar la setena cursa puntuable pel campionat de Catalunya d'autocròs al Circuit "Sagrat Cor" d'Alguaire. Una inscripció força baixa marcava el retorn de la competició a les terres de Lleida.

En Jordi Boltà, únic representant de Tresina Sport a la cursa, va marcar el segón millor temps darrera del intractable Francesc Busquets que, amb el seu potent peugeot 106 compta les aparicions al Campionat per victòries. En Vicente de la Torre, va marcar el 4art millor temps.

ENTRENAMENTS

Les dues mànigues classificatòries varen ser guanyades per en Jordi sense mes contratemps, tot just per sortir a la final a 1ª línia. En Vicenç de la Torre va fer un segón i un tercer lloc.

A la final, bona sortida d'en Jordi Boltà que es col.locava en primera posició davant d'en Busquets durant tres voltes, però una pèrdua de tracció va fer que fos avançat. Durant tota la final, va anar enganxat a en Busquets intentant avançar-lo, encara que va ser impossible. L'aparció d'un vehicle doblat va fer que perdés qualsevol opció de guanyar, tot i que va arribar a tant sols 2 segons del guanyador en un frec a frec molt intens. En Vicenç va sortir força bé darrera d'en F.Sala, el qual va perdre la posició en favor d'en Vicenç despres de fer un "trompo". D'aquesta manera, en Vicenç li retalla 2 pts. més a falta de dues curses.

A la Classe II, nova i còmoda victòria d'en Joan Salichs, per davant d'en A.Capellera i d'en Marc Barcons. Amb aquest resultat, en J.Salichs només necessita 4 punts per a proclamar-se Campió de la Classe II i lidera amb claretat el Campionat de turismes.

A la classe IV (car cròss), victòria d'Ernest Planas que d'aquesta manera s'costa al líder del Campionat, en Jordi Casas, que entrà en tercer lloc per darrera d'en Marc Batlle, tots tres amb una mínima diferéncia de 3 segons.

CLASSIFICACIÓ FINAL CURSA      IMATGE JORDI FINAL RECTA

PRÈVIA CURSA

CIRCUIT 1  2

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL CAMPIONAT

 
 
TORNAR