"J┌NIOR TEAM"

 
ALGUAIRE, 27 DE MAIG DE 2.006
 

El passat dissabte 27 de maig, es va celebrar la tercera cursa puntuable de l'Open QMI-Sunoco i que, a mÚs, es realitza conjuntament amb el Campionat de Catalunya de eslÓlom al Circuit d'Alguaire. Com ja us vÓrem avanšar, es va produ´r el debut de l'Oriol Gel, habitual mecÓnic de Tresina Sport i que forma part del "J˙nior Team", que tants bons resultats estan obtenint a les resistŔncies socials.

Amb una llista d'inscrits de 13 vehicles a la categoria 1.600cc, l'Oriol sortia a fer les 6 voltes dels entrenaments amb la missiˇ de "tantejar" el cotxe i el circuit, amb la sorpresa de marcar el 8Ú millor temps, molt millor del que ens podÝem esperar, donada la diferÚncia de potÚncia amb la majoria de participants.

RESULTATS ENTRENAMENTS (PDF)

A la primera mÓniga i contra tot pronˇstic, efectuava una impecable sortida desde la tercera fila de la graella i ben aviat es col.locava en 8ena posiciˇ. Unes vegades per accidents i altres per avanšaments, remuntava posicions fins arribar a la meta en í5ena posiciˇ!.

A la final, sortint desde la segona fila de la graella, es veia perjudicat per un impacte al darrera del seu 205 gtx a la primera volta de la  cursa, a part de la poca visibilitat pel fang acumulat al seu vidre. Tota aquesta serie de "incidents", units a la inexperiÚncia, varen fer que no poguÚs seguir el ritme dels pilots que el precedien, arribant a la meta en una mÚs que merit˛ria 7ena posiciˇ final.

Un balanš molt positiu que, sens dubte, durÓ a l'Oriol a disputar mÚs d'una cursa.

Felicitats Oriol !

 

CLASSIFICACIÓ FINAL (PDF)

CLASSIFICACIÓ RESTA CATEGORIES

FOTOS     1           2

 
 
TORNAR