4 HRS. DE RESISTÈNCIA "AUTO HEBDO SPORT"
LLEIDA,  7 i 8 DE DESEMBRE DE 2.013

 

 

El cap de setmana del 7 i 8 de desembre, es va disputar la 13ª edició de les "4 hores de resistència Auto Hebdo Sport" al circuit de Lleida. Tal i com ja vam avançar, Tresina Sport hi va prendre part amb un sol equip, el format per David Boltà i Antònia Martinez.

Després d'haver realitzat els entrenaments dissabte, als que es van classificar en 11ena posició, es disposaven a fer una bona cursa el diumenge.

Als 00.30 minuts de cursa rodaven en 8ena posició absoluta i es van disposar a fer el primer relleu, entrant a pista Antònia Martinez.

Classificació als 00 hores i 30 minuts

 Un incident mecànic feia que l'equip hagués de passar per boxes a reparar, fet que va fer que al pas per la primera hora de cursa, caiguessin fins a la 2oena posició al final del relleu.

Classificació a 01hora i 00 minuts

Classificació a 01hora i 30 minuts

En David era l'encarregat d'agafar el tercer relleu i amb un bon ritme, recuperava 4 posicions fins a la 16ena posició

Classificació a 02hora i 00 minuts

Classificació a 02 hora i 30 minuts

En aquest punt ja es va detectar un trencament a la suspensió del darrera i es prosseguiria amb un ritme baix per intentar finalitzar la cursa.

Classificació a 03 hora i 00 minuts

Classificació a 03 hora i 30 minuts

Va ser al final d'aquest relleu quan el rebot produït repetidament pel trencament de l'amortisser posterior va fer que s'arranqués literalment el braç de suspensió del peugeot 205, fet que va fer finalitzar prematurament la cursa a la parella Sesrovirenca.

Classificació a les 4 hores de cursa

La victòria final se la va endur la parella Andorrana formada pels germans Joan i Amàlia Vinyes amb 177 voltes, seguits per Xevi Crespi i Xevi Crespi amb 175 i en tercer lloc Carles Duran i Albert Gutierrez amb 175 voltes, tots ells amb mecànica 1.600cc.

Classificació Final General

Classificació Final per classes

PRÈVIA CURSA

 
TORNAR