El proper diumenge 27 de marš es disputarÓ la segona cursa puntuable pel campionat de Catalunya d'autocross al Circuit "La Pedrosa" de la ve´na localitat de Masquefa.

L'Escuderia Gas a Fons (www.gasafons.com), estÓ preparant una nova ediciˇ, la quarta, amb la mateixa ilĚlusiˇ de l'any passat i amb la intenciˇ de tornar a aconseguir dur a terme una cursa amb una organitzaciˇ exemplar, tal i com ens tenen acostumats.

Tresina Sport hi acudirÓ amb en David BoltÓ i amb en Joan Soldevila. En David BoltÓ que s'hi presenta com a lÝder del Campionat de Catalunya desprÚs de la cursa inaugural, i en Joan Soldevila que, un cop reparada la avaria que el va obligar a abandonar a Mollerussa, vol aconseguir un bon resultat.

Al ser una cursa que es disputa tant a prop de Sant Esteve, animem a tothom a gaudir d'una bona matinal del motor. Els entrenaments es disputarÓn a partir de les 10:30 del matÝ, les classificat˛ries a partir de les 11:15 i les finals estÓ previst que comencin al voltant de les 12:30hrs.

Us esperem el diumenge al circuit!

FER INSCRIPCIË

LLISTA D'INSCRITS

REGLAMENT PARTICULAR

UBICACIË CIRCUIT "LA PEDROSA"

 
Ampliar el plÓnol

 
TORNAR