CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCROSS 2011
Masquefa, 27 de març de 2011

 

El passat diumenge 27 de març es va disputar la segona cursa puntuable pel campionat de Catalunya d'autocross al Circuit "La Pedrosa" de la veïna localitat de Masquefa. Un fort aiguat caigut hores abans de celebrar la prova va estar a punt de fer-la suspendre. Al voltant de les 9 el temps va donar una treva i es va decidir iniciar el procediment de la cursa a l'espera de veure com avançaria el matí. Aquest fet va produir un cert retard en tot el plannig de la matinal d'autocross.

Als entrenaments, la pista estava impracticable. Els vehicles de la categoria IIA, van tenir seriosos problemes per mantindre's en pista, provocant bloquejos de les rodes per l'acumulació de fang als vehicles. Tot i amb això, els dos pilots de Tresina Sport van marcar el 3er(David Boltà) i 4art (Joan Soldevila) millors temps.

A la primera màniga, en David es col·locaria segon darrera LL. Codina i, a mitja cursa, experimentava una baixada al rendiment del seu motor que li feia perdre la segona posició en favor d'Albert Gutiérrez. En Joan Soldevila, després d'una bona sortida, es veia obligat a abandonar pel trencament d'una transmissió.

A la segona màniga, en David es va col·locar en primera posició, lloc que ja no abandonaria fins al final tot i seguir patint els mateixos problemes. En Joan, sortint des de la darrera posició, aconseguia remuntar fins al segon lloc.

La graella de la final es va muntar segons l'acumulació de punts de les mànigues, fet que va deixar a en David a primera fila de la graella, juntament amb en LL. Codina i en LL. Romeu. En Joan Soldevila, havia de partir des de la tercera fila de la graella. Tot i sortir en el lloc mes brut de la graella, en David aconseguia col·locar-se segon, darrera Romeu, però la repetició del problema al motor va fer que Albert Gutiérrez l'avancés a manca d'una volta per acabar però, al entrar passat a final de recta, aquest va patir una avaría a la direcció del seu Peugeot 106 que va permetre a en David avançar-lo a manca de dues curves, entrant finalment en segona posició. En Joan, després d'una bona sortida, va tornar a patir problemes a les transmissions del seu citröen saxo, havent d'abandonar un cop més. Recordem que aquest cotxe és totalment nou. Esperem que amb aquesta cursa ja acabi els problemes de joventut.

CLASSIFICACIÓ FINAL DIVISIÓ IIA

A la divisió II, nova victòria per a en Joan Salichs, al qual només li podia plantar cara en J.Munné, el qual va patir una avaria al seu Seat Ibiza, seguit de A.Lorenzo i J.F.Parra.

CLASSIFICACIÓ FINAL DIVISIÓ II

A la divisió IV, la més nombrosa, victòria per a en S.Montalbán que, aquesta vegada li va guanyar la partida a en J.Puigvert, segon i a en J.Aranda tercer.

CLASSIFICACIÓ FINAL DIVISIÓ IV

Amb aquest resultat, en David Boltà segueix al capdavant de la classificació del Campionat de Catalunya, tot i la victòria d'en LL.Romeu, el qual retalla 5 punts a en David.

La propera cursa es disputarà al circuit de Lleida el propers 9 i 10 d'abril, la qual també serà puntuable pel Campionat d'Espanya de la especialitat.

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL CAMPIONAT(després cursa Masquefa)

RESUM RTV10 DE LA CURSA

PRÈVIA CURSA

 
TORNAR