http://www.tresinasport.com

 

El proper diumenge 11 de setembre es disputarà la quarta cursa puntuable de la  "Copa Catalana de Resistència 2011" al magnífic circuit de Lleida, cursa que s'havia de disputar al nou circuit de Castellar del Vallés però que, per diversos motius, no s'ha pogut dur a terme. Vista la inscripció mitjana de la temporada, s'esperen uns 30-35 inscrits a la graella de sortida d'aquesta cursa.

Tresina Sport hi prendrà part amb un únic equip, el format per David Boltà i Antònia Martínez, els quals es presenten a la cursa després d'haver realitzat un bon inici de temporada amb la intenció de seguir agafant punts de cara a la classificació final.

Es confirma la mala notícia de l'abandonament temporal de les curses de Pau Canals i Unai Flores que, per temes personals, causen baixa per aquesta cursa.

Al final, gràcies a l'esforç de l'organitzador i pilots, es podrà realitzar una cursa que ha estat durant uns dies a l'aire.

Al ser a les terres de Lleida, aquesta cursa també és puntuable per l'Open de Lleida, i té l'inici de la cursa previst per a les 10:30 hores del matí i acabament previst al voltant de les 13:30.

Ens veiem diumenge al circuit!

PROGRAMA HORARI

LLISTA INSCRITS

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL CAMPIONAT

 

COM ANAR-HI?


ampliar plànol i fer ruta (Recomanat per N-II)

TORNAR