http://www.tresinasport.com

 

El passat diumenge 11 de setembre es va disputar la quarta cursa puntuable de la  "Copa Catalana de Resistència 2011" al magnífic circuit de Lleida. Tal i com ja havíem avançat, Tresina Sport hi va prendre part amb un únic equip, el format per David Boltà i Antònia Martínez, els quals es presentaven a la cursa encapçalant la classe 1 (1.600cc), amb la intenció de mantindre la diferència amb la resta de rivals.

Al voltant de les 11.00 del matí, es va donar el tret de sortida a la resistència i en David es va posar líder al primer revolt.

Però els problemes van començar a la quarta volta quan un manguito d'aigua rebentava i feia que el cotxe s'escalfés molt, havent de pujar a boxes a reparar-lo. Després d'arreglar-ho, es va retornar al circuit però, en 8-10 voltes es reproduïa la avaria, tornant a escalfar en excés el motor. Es va intentar una nova reparació i va ser Antònia qui intentava fer unes quantes voltes, però el motor del peugeot 205 va dir prou i varem haver de abandonar la cursa.

Amb aquest resultat, s'ajusta moltíssim la classificació general de la classe1 i serà el circuit de Masquefa el que decideixi el guanyador de la categoria.

La cursa va ser guanyada per l'equip Gomo Competició (Molas/Barcons), seguit del Automoviles Pozo (Mancha/Pozo/Ros) i del SF Racing (Culebras / Domene). En quant a la classe 1, el guanyador va ser l'Huracà Racing (Crespi / Crespi) seguit del Ibsauto (Ibanñez / Sans) i del Team Cti (Caravaca / Melgar).

CLASSIFICACIÓ FINAL CURSA

PREVIA CURSA

TORNAR