http://www.tresinasport.com

El passat diumenge 27 de febrer es va disputar la segona cursa puntuable de la  "Copa Catalana de Resistència 2011" al circuit de Lleida. 38 equips varen prendre part en una matinal marcada pel fort vent que va fer que la pista s'eixugués massa ràpid i va fer intervindre la cuba de reg en innumerables ocasions, provocant l'enfadament dels equips participants.

La cursa va arrencar per ordre de classificació i, per tant, tant en David Boltà I l'Unai Flores varen rodar en posicions capdavanteres durant els primers compassos de la cursa. El primer incident va ser provocat per un fallo al transponder d'en David, que fallava i l'obligava a entrar a boxes, perdent un parell de voltes. l'Unai mantenía molt bé la posició i no perdía gaire tot i lo poc favorable del circuit envers el seu peugeot 106.

El segon relleu va portar a Antònia Martínez i a en Pau Canals al volant dels nostres equips, els quals varen rodar molt bé durant tot el seu torn, lluitant contra el fang existent que, en alguns moments, feia que fós molt complicat aguantar-se sobre la pista, rebent alguna topada (Pau) que feia ensorrar alguna porta.

El tercer relleu tornava a en David Boltà i a Unai Flores a la pista, amb la mateixa tònica que l'anterior fins que, de sobte, en David es va trobar el vehicle que el precedia aturat per una topada i el colpejava pel darrera, patint una avaria al radiador que l'obligava a aturar-se a boixes. Mentrestant, l'Unai seguia "batallant" amb el fang de la pista i aconseguia portar al peugeot 106 sencer fins acabar el seu relleu. En David aconseguia substituir el radiador força ràpidament i aprofitaria per fer el darrer canvi de pilot.

L'Antònia va rodar fins que el peugeot 205 va dir prou, doncs una avaria derivada de l'anterior topada la va deixar fora de cursa a manca de 10 minuts per acabar. En Pau Canals va poder finalitzar la cursa, i ho va poder fer de molt bona forma, doncs es van classificar en 11ena posició de la general i com a 3ers de la seva categoría. Un altre excel·lent resultat per als joves pilots sesrovirencs que els permetrà seguir molt amunt a la classificació del campionat.

La cursa va ser guanyada per Molas / Barcons(Gomo Competició), grans especialitses en aquest tipus de curses, seguits dels germans Cànovas (Caparrally -1) que van liderar la cursa fins al final i dels germans Alonso (Gelida Motor).

La propera cursa es disputarà el proper 29 de maig al circuit d'Alguaire.

 

CLASSIFICACIONS

PREVIA CURSA

CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT

 

TORNAR