CAMPIONAT D'ESPANYA  I CATALUNYA D'AUTOCRÒS
LLEIDA  9 i 10/04/2011

 

El Circuit Offroad de Lleida tornarà a ser escenari d'una prova puntuable pel Campionat d'Espanya i de Catalunya d’Autocròs. Aquesta serà la tretzena edició que Escuderia Lleida organitza de forma consecutiva aquest Campionat del més alt nivell. Aquesta serà la segona prova del Campionat -que enguany està previst a sis proves -, i es disputarà els dies 9 i 10 d'abril.

Es preveu que serà una cursa amb una bona inscripció, doncs la anterior cursa d'Alcañiz va tenir més de 120 inscrits a la graella.

 Tresina Sport hi aportarà els seus dos representants a la Divisió IIA. . En Joan Soldevila  i en David Boltà, el quals intentaran quedar el mes endavant possible, tenint en compte que 26 seran els equips que es presentaran a la graella de sortida.

Cinc categories són les que estaran presents a Lleida, concretament la Divisió 2-A -turismes fins a 1.600cc-; la Divisió 2 -turismes fins a 2.000cc-: la Divisió 1 -turismes 4x4 lliures -; la Divisió Car Cros -fórmules amb motor de moto 600cc-; i finalment la Divisió 3 -fórmules 4x4 fins a 4.000cc-.

Cal recordar que, al ser Campionat d'Espanya, podrem gaudir de la Divisió I, en la qual hi podrem veure grans maquinàries com els Mitsubishi Evo, peugeot 206 proto etc... tots ells amb poténcies superiors als 300 cv.

Ens veiem el diumenge al circuit!

LLISTA INSCRITS (provisional)

NOTA DE PREMSA

UBICACIÓ CIRCUIT

 
Ver mapa más grande

TORNAR